Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Bloeiende boomgaarden vol bloesem

Een lust voor het oog

Met de bomen in bloei is de lente begonnen! Dat voel je aan alles, je lijf warmt op door de eerst zonnestralen en je hoofd heeft weer ruimte voor die roze bril. Je weet wel, die lichtroze zee van bloesem zo ver als je kunt kijken over onze heuvels. Heb je dat nog niet ervaren zeg je? Voeg deze routes dan gauw toe aan je to-do!

De 5 bloeiende bloesem routes van Zuid-Limburg

Lentetip!

Zuid-Limburg lijkt nog mooier in de lente. Vogeltjes zingen en de bloesembomen in het glooiende lanschap trekken de volle aandacht. Onze zonnige lentetip: rij de bloesemtocht. Deze is verkrijgbaar bij de Visit Zuid-Limburg Shops. Maud vertelt je er alles over in haar blog!

⟶ Blog van Jenneke

Hallo Lente!

De mooiste bloesems bloeien in fruitbomen, in het bijzonder in de hoogstambomen die komende periode volle bloei staan in de omgeving van Mesch. Jenneke zet voet in het Heuvelland om te genieten van de natuur, de rust en de schoonheid. 

Ga je mee?

Tip: bloesem en ijs, een waar paradijs

Wat een combinatie, bloesem en ijs; ja dan waan je je toch echt in een paradijs. Terwijl je in de frisse buitenlucht met het zonnetje op je huid smult van het heerlijkste ambachtelijke ijs, kijk je uit op bloeiende boomgaarden vol bloesem. Is this heaven? En psst, eten met de ogen dicht mag gerust ook. Smakelijk alvast!

Meer voer voor je ogen

Geef je ogen goed de kost met deze parels van moeder natuur:

#bloesemblessed

Ben jij ook bloesem blessed? Deel jouw mooiste roze bloesemfoto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.