Detail

Bloesemfietsroute Eijsden

In april en mei wordt Zuid-Limburg gesierd door een indrukwekkende kleurenpracht. Het gebied verandert dan in een wit met lichtroze zee van hoogstamboombloesem zo ver als je kunt kijken. 

Je weet niet wat je ziet! Speciaal voor deze tijd van het jaar hebben we een leuke fietsroute uitgezet, dwars door uitgestrekte hoogstamboomgaarden, waar de appel- en perenbomen groeien. Meer bloesem ontdekken vanaf de fiets? Fiets dan ook de bloesemroute van Beekdaelen.

Volg de fietsknooppuntenbordjes en vergaap je aan dit adembenemende natuurwonder.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Bloesemfietsroute Eijsden-Margraten

De bloesemfietsroute Eijsden-Margraten voert je langs de bloesem van de hoogstamboomgaarden rondom Eijsden, Mesch en Sint Geertruid. Je bewondert de traditionele vorm van fruitteelt van dichtbij en veraf.

Start- en eindpunt


Stationsplein 12, 6245 AE Eijsden, Nederland

Soort route


Fietsroute

Afstand


20,5 km

Knooppuntenlijst


76 - 78 - 100 - 80 - 72 - 106 - 73 - 74 - 75 - 76

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt