Detail

Eijsden-Margraten E4 Bloesemroute

Het beekje de Voer mag niet onderdoen voor de bekende Limburgse beken de Geul en de Gulp. 

Het riviertje kronkelt vriendelijk vanuit de schitterende Belgische Voerstreek de uiterst zuidelijke grens van Limburg over naar het snoezige plaatsje Mesch, waar je ook prima kunt parkeren. 

In april en mei ziet het in deze omgeving wit en zachtroze van de bloesems in de uitgestrekte hoogstamboomgaarden, waar de appel- en perenbomen groeien. Vooral in de lente weet je niet wat je ziet! Volg de gele paaltjes en vergaap je aan dit adembenemende natuurwonder.

Deze route is een van de 11 Camini’s!
Ben je toe aan een wandeling om even tot rust te komen? Dan biedt deze wandelroute iets extra’s voor jou! Deze route is namelijk ook een van de 11 camini’s. 

Dit zijn mini-camino’s oftewel korte pelgrimservaringen met spreuken en opdrachten speciaal gericht op bezinning en bewustwording. Wil je meer weten hierover? Klik dan hier naar de speciale camini-pagina van deze route.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Bezin in Zuid-Limburg

Deze brochure helpt je bij het beleven van de religieuze en spirituele kant van Zuid-Limburg. Ontdek bijzondere plekken, wonderlijke gebeurtenissen en typisch Zuid-Limburgse tradities.
+1

Start- en eindpunt


Langstraat, 6245KK Eijsden, Nederland

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt