Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi27 Gulpen-Wittem

Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi27 Gulpen-Wittem

Het pittoreske Epen, het beginpunt van deze wandelroute, staat bekend om zijn vele vakwerkhuisjes. Vanaf hier loop je richting het beschermd dorpsgezicht De Plaat en het gehucht Diependal. Je komt onder andere langs Terziet, de Kleine Geul en drie molens: de Volmolen, de Epermolen en de Wingbergermolen. Onderweg zal je bovendien nét niet de grens naar België oversteken. Ook zal het uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap je verbazen. In de omgeving vind je verschillende horecagelegenheden en voldoende parkeermogelijkheden. Volg voor deze wandelroute de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Bovenpad 3, 6285 BC Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt