Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi27 Gulpen-Wittem

Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi27 Gulpen-Wittem

Het pittoreske Epen, het beginpunt van deze wandelroute, staat bekend om zijn vele vakwerkhuisjes. Vanaf hier loop je richting het beschermd dorpsgezicht De Plaat en het gehucht Diependal. Je komt onder andere langs Terziet, de Kleine Geul en drie molens: de Volmolen, de Epermolen en de Wingbergermolen. Onderweg zal je bovendien nét niet de grens naar België oversteken. Ook zal het uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap je verbazen. In de omgeving vind je verschillende horecagelegenheden en voldoende parkeermogelijkheden. Volg voor deze wandelroute de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Bovenpad 3, 6285 BC Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt