Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Zwembaden in Zuid-Limburg

In elke hoek van Zuid-Limburg vind je wel een zwembad. Genoeg opties om een leuke dag te hebben, dus! Of je nu een middagje recreatief wilt zwemmen met het gezin of sportief bezig wilt zijn. Hier ontdek je de leukste zwembaden van Zuid-Limburg!

Plezier voor pootje-baders én sportievelingen!

1

Zwemparadijs Mosaqua

Gulpen - Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua staat garant voor een leuk uitje voor jong en oud! Je vindt er vele glijbanen en een wildwaterbaan voor de durfals. Zwembaden zijn er binnen én buiten. Voor de meer relaxte leden van het gezin is er een whirlpool en een belevingsdouche, en in de zomer kun je zonnebaden op de ligweide. Het hele gezin kan zich hier vermaken!

Lees meer!
2

Zwembad De Bronspot

Brunssum - De Bronspot is een binnenzwembad in het centrum van Brunssum. Rust is een topprioriteit! Of je nu rustig aan je conditie wilt werken, met een groep wilt watersporten, of gewoon van zwemmen wilt genieten - je kunt bij De Bronspot terecht!

Lees meer!
3

Geusseltbad

Maastricht - Het Geusseltbad is er voor de recreatieve zwemmers én de sporters! Het recreatiebad is uitgerust met een glijbaan, stroomversnelling en bubbelbanken. Het bad biedt ook evenementen aan in de schoolvakanties. Ook kun je er elke dag banen zwemmen en sportieve aqualessen volgen om te werken aan je conditie!

Lees meer!
4

Landal Hoog Vaals

Vaals - Dit zwembad bevindt zich in een bungalowpark, maar het zwembad is zeker ook toegankelijk voor niet-gasten! Het zwembad beschikt over een spectaculaire 50-meter waterglijbaan, een stroomversnelling, bubbelbad en sauna. En voor de kleintjes is er natuurlijk een apart kinderbad!

Lees meer!
5

Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen

Valkenburg - Het overdekte zwembad in dit sportcentrum is onderverdeeld in een wedstrijdbad, instructiebad en een recreatiebad. Het recreatiebad heeft een 46-meter lange glijbaan en een stroomversnelling. In de andere zwembaden worden ook activiteiten georganiseerd!

Lees meer!
6

Steinerbos

Stein - De buitenspeeltuin Steinerbos beschikt over een binnen- en buitenzwembad. Binnen kun je het hele jaar door zwemmen, in het wedstrijdbad dat ook gebruikt wordt voor recreatief zwemmen. Het buitenbad is alleen bij goed weer geopend (er staat bovenin de website van het Steinerbos of het zwembad open is!) en beschikt over glijbanen, een airtrampoline en speelgoed voor de kleintjes. Toegang tot het buitenbad is inbegrepen bij een dagticket voor de speeltuin - ideaal voor een zomerdag!

Lees meer!

Zwemplezier op de camping

Op zoek naar een camping met zwembad? In Zuid-Limburg vind je verschillende campings met binnenzwembad, met buitenzwembad of zelfs met binnen- en buitenzwembad!

Ook interessant

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website