Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Hoog boven de grond

Bewonder Zuid-Limburg vanuit een niewe invalshoek!

Als je Zuid-Limburg al prachtig vindt vanaf de grond, moet je zeker ook een keer naar grotere hoogten stijgen om het landschap vanuit een geheel andere hoek te bekijken. De allereerste Zweefvliegclub van Limburg biedt jouw de mogelijkheid om een begeleide zweefvlucht te maken boven het heuvellandschap. Hoog in de lucht hoor je niets anders dan het windgeruis om je oren. Urenlang en zonder enige moeite vlieg je van wolk naar wolk, met snelheden tot 90 km/u. Mag het wel wat rustiger aan? Kies dan voor een romantische luchtballonvaart. De wereld ziet er heel anders uit vanuit een rieten mandje en staat dan ook op de bucket list van velen!

Top 3 hoog boven de grond

1

Limburgse Zweefvliegclub Schinveld

Zweefvliegen is een prachtige hobby. Zweven hoog in de lucht met alleen het windgeruis om je oren. Urenlang van wolk naar wolk vliegen. Samen met roofvogels in een thermiekbel draaien... Iedereen vanaf 7 jaar heeft de mogelijkheid een keer mee te vliegen in een twee persoons- zweefvliegtuig. Daarom biedt de Eerste Limburgse Zweefvlieg Club in Schinveld kennismakingsvluchten aan.

Lees meer
2

GreetZZ Ballonvaarten

Benieuwd naar de wereld vanuit een rieten mandje? De spanning en het plezier van het ballonvaren beleven? Bij GreetZZ Ballonvaarten ben je aan het juiste adres!

Lees meer
3

MAA - Maastricht-Aachen Airport Rondleiding

Op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of bedrijf? De partner Rondleidingen Luchthavens verzorgt een interessant programma en biedt mogelijkheden voor een op maat gemaakt pakket. Je krijgt een kijkje achter de schermen tijdens een 2.5 uur durende rondleiding.

Lees meer
Sanne (34) uit Utrecht
Sanne (34) uit Utrecht Heeft een balloonvaart in Zuid-Limburg geboekt

Het stond al jaren op ons verlanglijstje: een rondvaart in een luchtballon. Het samen opzetten van de ballon en mand was al een ervaring op zich. Daarna gleden de Limburgse heuvels, boerderijen en beekjes onder ons rieten mandje voorbij. In één woord: fantastisch!

Meer actieve tips

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website