Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Geusseltbad

Op zoek naar een dag onbezorgd zwemplezier? Het Geusselbad verwelkomt iedereen graag! In de diverse baden kun je op alle mogelijk manieren genieten van een heleboel zwemplezier. Van recreatief zwemmen tot banen zwemmen en van AquaFit groepslessen tot zeemeermin zwemmen, er is voor iedereen iets te doen! Ook kun je voor een heerlijke lunch of een goede kop koffie terecht in Grand Café Geusseltbad. Het Geusseltbad is uitstekend bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen aan.

Geusseltbad en coronavirus
Vanwege het coronavirus heeft het Geusseltbad een aangepast programma. Kijk op de website voor meer informatie

Recreatief zwemmen
Het recreatiebad biedt volop waterpret voor het hele gezin, met een familieglijbaan, stroomversnelling en bubbelbanken. In de zomer kan er bij goed weer ook volop genoten en gespeeld worden in het buitenbad!

Familie zwemmen
Elke zondagochtend kunnen gezinnen tussen 09:00 en 11:00 uur op het gemak vrij zwemmen in het recreatiebad, met extra animatie voor de kinderen; zoals vrolijke liederen, spelmaterialen en een opblaasglijbaan.

Clinics & evenementen
In de schoolvakanties is er in het Geusseltbad van alles te beleven voor jong en oud, zowel in als rondom het water. Elke vakantie is het mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten en clinics.

Banenzwemmen
Lekker baantjes trekken? Het Geusseltbad biedt dagelijks (op diverse tijden en in diverse baden) banen zwemmen aan, ook voor de vroege vogels! Alle zwemmers kunnen op hun eigen tempo zwemmen dankzij de verschillende banen. Blijf jezelf uitdagen met de trainingsschema's op drie verschillende niveau's; beginner, regulier en gevorderd. 

AquaFit groepslessen
Ben jij dol op zwemmen én cardiofitness? Dan zijn de sportieve aqua lessen echt iets voor jou (toegankelijk zonder abonnement)! Tijdens deze groepslessen ga je in en om het water aan de slag met jouw conditie én spierkracht. 
+4

Openingstijden en tarieven


Het Geusseltbad is zeven dagen per week geopend! Van maandag t/m vrijdag kunnen bezoekers recreatief zwemmen. Raadpleeg het rooster op de website voor de openingstijden. Bij goed weer is het buitenbad van 12.00-18.00 uur geopend. Op zondag is er familie zwemmen voor jonge gezinnen van 09:00-11:00 uur. Banen zwemmen of een sportieve groepsles volgen? Raadpleeg het rooster op de website.

Gesloten op: nieuwjaarsdag, carnavalszondag, -maandag en -dinsdag, 1e paasdag, 1e en 2e kerstdag en Koningsdag.

Toegankelijkheid


Het Geusseltbad is goed toegankelijk en beschikt over een verwarmd zorgbad, voorzien van diverse technische innovaties op het gebied van geluid en licht. Ook is er een verplaatsbare plafondlift voor doelgroepen met een beperking aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Geusseltbad. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!