Detail

Geusseltbad

Op zoek naar een dag onbezorgd zwemplezier? Het Geusselbad verwelkomt je graag! In de diverse baden kun je op alle mogelijk manieren genieten van een heleboel zwemplezier. 

Van vrijzwemmen tot banenzwemmen en van sportieve groepslessen tot zeemeermin zwemmen, er is voor iedereen iets te doen! Ook kun je voor een heerlijke lunch of een goede kop koffie terecht in Grand Café Geusseltbad. Het Geusseltbad is uitstekend bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen aan.

Vrijzwemmen
Het recreatiebad biedt volop waterpret voor het hele gezin, met een familieglijbaan, stroomversnelling en bubbelbanken. In de zomer kan er bij goed weer ook volop genoten en gespeeld worden in het buitenbad!

Familiezwemmen
Elke zondagochtend kunnen gezinnen tussen 09:00 en 11:00 uur op het gemak vrijzwemmen in het recreatiebad, met extra animatie voor de kinderen; zoals vrolijke liederen, spelmaterialen en een opblaasglijbaan.

Clinics & evenementen
In de schoolvakanties is er in het Geusseltbad van alles te beleven voor jong en oud, zowel in als rondom het water. Elke vakantie is het mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten en clinics.

Banenzwemmen
Lekker baantjes trekken? Het Geusseltbad biedt dagelijks (op diverse tijden en in diverse baden) banenzwemmen aan, ook voor de vroege vogels! Alle zwemmers kunnen op hun eigen tempo zwemmen dankzij de verschillende banen. Blijf jezelf uitdagen met de trainingsschema's op drie verschillende niveaus; beginner, regulier en gevorderd. 

Groepslessen
Ben jij dol op zwemmen én cardiofitness? Dan zijn de sportieve groepslessen echt iets voor jou (toegankelijk zonder abonnement)! Tijdens deze groepslessen ga je in en om het water aan de slag met jouw conditie én spierkracht. 
+4

Openingstijden


Het Geusseltbad is zeven dagen per week geopend! Van maandag t/m zondag kun je vrij zwemmen. Bekijk het rooster op de website voor de openingstijden. In het zomerseizoen is bij goed weer het buitenbad geopend.
Op zondag is er familie zwemmen voor jonge gezinnen van 09:00-11:00 uur. Banen zwemmen of een sportieve les voor groepen volgen? Bekijk het rooster op de website.

Gesloten op: nieuwjaarsdag, carnaval (zondag, maandag en dinsdag), eerste paasdag, eerste en tweede kerstdag en Koningsdag.

Toegankelijkheid


Het Geusseltbad is goed toegankelijk en beschikt over een verwarmd zorgbad, voorzien van diverse technische innovaties op het gebied van geluid en licht. Ook is er een verplaatsbare plafondlift voor doelgroepen met een beperking aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Geusseltbad. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!