Detail

Landal De Waufsberg

Op een uniek gelegen plek, op de grens van Nederland en België, ligt Landal De Waufsberg. Dit rustieke park ligt twee kilometer van het pittoreske Noorbeek. Het glooiende vijfsterren landschap biedt een grenzeloos vakantiegevoel. De omgeving is uitermate voor je geschikt om te wandelen en te fietsen.

62 vrijstaande villa's, modern en luxe ingericht.
Restaurant/brasserie met overdekt terras.
In de omgeving van Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik.

Diverse fiets- en wandelroutes vanaf het park.

+2

Accommodatie


De 62 moderne vrijstaande villa's bieden je veel rust aan en zijn van alle comfort voorzien. Het park bestaat uit 62 luxe vrijstaande villa's, deels met uitzicht over het glooiend landschap.
Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met onder andere combimagnetron en afwasmachine. Apart toilet, centrale verwarming en berging. Terras met tuinmeubelen en parasol. De luxe en extra luxe bungalows zijn voorzien van whirlpool, privésauna, wasmachine en droger.

Eten & drinken


Bij Landal De Waufsberg staat lekker eten en drinken hoog in het vaandel. In Gasterij Henry VIII drink je lekkere wijnen en proef je van lokale bieren en verrassende gerechten uit de streek.
De ParkShop biedt de eerste levensbehoeften en dagelijks verse broodjes voor een vorstelijk ontbijt aan. Ook biedt de Parkshop een ruim assortiment aan streekproducten, zoals lokale wijnen, bier, stroop en jam voor je aan.

Oplaadpunt voor e-bike


Je kunt je e-bike hier gratis opladen.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Je kunt de auto bij de bungalow parkeren. Tevens zijn er laadpalen op het park voor elektrische auto's aanwezig.

Openingstijden


Landal De Waufsberg is het hele jaar voor je geopend. Raadpleeg de Landal app voor de actuele openingstijden van de receptie.

Toegankelijkheid


Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van een slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond.

Huisdieren


Er zijn zowel huisdiertoegankelijke woningen als huisdiervrije woningen beschikbaar. Je kunt je voorkeur opgeven bij het boeken.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Landal De Waufsberg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Landal De Waufsberg

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!