Detail

Buitenplaats de Mechelerhof

Wanneer je aankomt is gelijk duidelijk dat je in Zuid-Limburg bent want de vakantiewoningen zijn allemaal in de stijl van typisch Limburgse hoeves en vakwerkbouw. 

Het prachtige uitzicht, de ruimte op het park, de ligging aan vele fiets- en wandelknooppunten in combinatie met de Limburgse bourgondische levensstijl maken De Mechelerhof tot een fantastisch vakantieadres, in welk seizoen dan ook.

Aanbieding

Profiteer van 10% vroegboekvoordeel op jouw reservering in 2024!
+7

Accommodatie


Alle vakantiewoningen beschikken over een unieke inrichting. Alle woningen zijn met zorg ingericht en dat is te zien. Zo beschikken ze allemaal over een compleet ingerichte keuken, een gezellige woonkamer, comfortabele boxsprings en wifi.

De Premium varianten hebben een moderne badkamer. De XL woningen beschikken ook over een wasmachine en droger.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Speeltuin
  • Sportveld / Eigen terrein
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Op loopafstand van het vakantiepark bevinden zich verschillende restaurants, cafés en lunchtentjes. Binnen no-time sta je in het centrum van het vakwerkdorp Mechelen en geniet je van een heerlijk Limburgs gerecht, de Italiaanse keuken, een lekker ijs of een speciaalbier.

Zin in een lekker ontbijt tijdens je verblijf? Bij de receptie kun je verse broodjes voor de volgende ochtend bestellen. Ook een uitgebreide ontbijtbox is mogelijk.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Buitenplaats de Mechelerhof beschikt over een parkeerterrein bij de ingang van het park. De hofjes waar de vakantiewoningen liggen, zijn autovrij.

Extra ruimte en rust bij jouw woning dus. Er is een mogelijkheid voor het opladen van elektrische auto's.

Openingstijden


Buitenplaats de Mechelerhof is het hele jaar door voor jou geopend. De openingstijden van de receptie zijn als volgt: maandag t/m zaterdag van 09.00-17.00 uur. Zondag: gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Huisdieren zijn toegestaan in overleg.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Buitenplaats de Mechelerhof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!