Detail

EuroParcs Gulperberg

Recreëren op hoog niveau in Zuid-Limburg!

Niet alleen de faciliteiten zijn van een hoog niveau: het vakantiepark bevindt zich namelijk op de zuidelijke helling van de Gulperberg! Vanaf jouw accommodatie heb je adembenemende vergezichten over het glooiende Limburgse landschap. 

EuroParcs Gulperberg is de perfecte uitvalsbasis om de mooie natuur van Zuid-Limburg te verkennen. Tegelijkertijd vind je ook het bourgondische Maastricht en de grotten van Valkenburg aan de Geul dichtbij.

Aanbieding

Buitenkansje!

Eindelijk gaat iedereen weer richting het voorjaar en behoren de donkere dagen tot het verleden. De tijd van de eerste zonnestralen, de kleurrijke natuur en vrije feestdagen breekt aan.

Om dat te vieren, zijn er mooie buitenkansjes met 20% korting beschikbaar. Perfect om samen een weekendje weg te gaan en onvergetelijke herinneringen te maken!
+11

Accommodatie


Er zijn prachtige diverse chalets, Tiny Houses en Glampinglodges (compleet ingerichte tenten) beschikbaar, mooi gelegen en voorzien van alle luxe en comfort. Raadpleeg de website voor de diverse types en foto's.

Eten & drinken


In het sfeervol ingerichte restaurant kun je van heerlijke verse streekgerechten, salades en andere ambachtelijk bereide maaltijden genieten. Je kunt er terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner, alles voor een betaalbare prijs.

Het plateauterras met uitzicht over het Heuvelland is om van te genieten. Tevens kun je in de kleine campingwinkel terecht voor verse broodjes, een ijsje of een afhaalmaaltijd.

Oplaadpunt voor auto


Jouw elektrische auto kun je bij één van de vier laadpalen op de centrale parking opladen.

Parkeren


Een ruime parkeergelegenheid is aanwezig. Je kunt één auto bij jouw accommodatie parkeren. Een eventueel tweede auto parkeer je op de centrale parking.

Jouw elektrische auto kun je bij één van de vier laadpalen op de centrale parking opladen.

Openingstijden


EuroParcs Gulperberg is het gehele jaar geopend. 365 Dagen per jaar kun je komen genieten van het Zuid-Limburgse landschap.

De receptie is dagelijks geopend tussen 09.00 en 17.00 uur. (Op maandag en vrijdag is de receptie tot 19.00 uur geopend).

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar EuroParcs Gulperberg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van EuroParcs Gulperberg

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!