De leukste wandel- en afhaalplekken van Zuid-Limburg

Take-away wandelroutes met 'lekkers to go'

In Limburg houden we van bourgondisch wandelen. Niet voor niets is de keuze hier reuze uit gezellige eetcafé's langs de route. Wat missen we deze welverdiende tussenstops als de horeca (tijdelijk) dicht is vanwege een lockdown. Gelukkig zijn er legio take-away adresjes langs de mooiste wandelroutes in Zuid-Limburg. Wij hebben de tofste wandel- en afhaalplekken voor je op een rij gezet!

Go go... Walk-to-go!

Heb jij ook zo een zin in een heerlijke winterwandeling mét een verwarmend drankje en lekker stuk Limburgse vlaai onderweg? In Zuid-Limburg kun je in coronatijd bij veel eetgelegenheden terecht voor een verse cappuccino to-go of ander lekkers!

Zo werkt het:

Bij ieder Take-Away-adres hebben we de wandelroutes in de buurt overzichtelijk voor je op een rij gezet. Plan in 3 eenvoudige stappen direct je welverdiende tussenstop of afsluiting van je wandeling door de Zuid-Limburgse heuvels met onderstaand overzicht van afhaalplekken. Handig!

  1. Kies op onderstaande kaart jouw horeca-startpunt en klik op de button 'meer informatie';
  2. Scroll naar beneden op de desbetreffende pagina;
  3. Kies je route bij 'Routes in de buurt' en start je route! 

Eetgelegenheden met afhaalservice in Zuid-Limburg

Weergeven op de kaart

Wandeltips om van te smullen

Keuze uit 350 routes

Tijdens het wandelen in Zuid-Limburg ontdek je om elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend, dat je eigenlijk nooit uitgewandeld raakt. Wandel door hellingbossen met holle wegen, uitgestrekte heide, langs de Maas of de meanderende Geul of maak eens een ommetje door een park. Overal kan er zomaar een prachtig uitzicht voor je opdoemen. Welke route kies jij? Wandelschoenen aan en gaan!

#cappuccinotogo

Lekker op pad? Deel jouw eigen walk-to-go moment met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg!