Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Detailweergave van een picknickdeken en diverse lekkernijen Eighty8tings HR41

De leukste wandel- en afhaalplekken van Zuid-Limburg

Wandelen met 'lekkers to go'

In Limburg houden we van Bourgondisch wandelen. Niet voor niets is de keuze hier reuze uit gezellige eetcafé's langs de route. Wat missen we deze welverdiende tussenstops, nu de horeca (tijdelijk) dicht is wegens corona. Gelukkig zijn er legio afhaalplekjes langs de mooiste wandelroutes in Zuid-Limburg. Wij hebben de tofste wandel- en afhaalplekken voor je op een rij gezet!

Go go... Walk-to-go!

Heb jij ook zo'n zin in een heerlijke wandeling in het lentezonnetje mét een vers sapje en lekker stuk Limburgse vlaai onderweg? In Zuid-Limburg kun je in coronatijd bij veel eetgelegenheden terecht voor een verse cappuccino-to-go of ander lekkers!

Vrouw wandelend met picknicktas en achterliggend heuvellandschap
Doosjes Met Bramen, Appelsap En Ander Fruit Bij Fruitboerderij In Bemelen

Bij iedere eetgelegenheid mét afhaalservice hebben we de wandelroutes in de buurt overzichtelijk voor je op een rij gezet. Plan direct je welverdiende tussenstop of afsluiting van je wandeling door de Zuid-Limburgse heuvels met onderstaand overzicht van afhaalplekken. Handig!

Eetgelegenheden met afhaalservice in Zuid-Limburg

Laat mij zien op de kaart

Wandeltips om van te smullen

Wilde rode bloemen in een prachtig weids uitzicht over het heuvellandschap

Keuze uit 350 routes

Tijdens het wandelen in Zuid-Limburg ontdek je om elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend, dat je eigenlijk nooit uitgewandeld raakt. Wandel door hellingbossen met holle wegen, uitgestrekte heide, langs de Maas of de meanderende Geul of maak eens een ommetje door een park. Overal kan er zomaar een prachtig uitzicht voor je opdoemen. Welke route kies jij? Wandelschoenen aan en gaan!

#cappuccinotogo

Lekker op pad? Deel jouw eigen walk-to-go moment met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg!