Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Wandelen met winterwonderland panorama

De leukste
winterwandelingen

Wonderschone winterkiekjes gegarandeerd

Wie een winterwandeling wilt maken in een wonderschoon heuvellandschap is in Zuid-Limburg aan het juiste adres. Onze heuvels zijn dan tenslotte net een tikkeltje meer sprookjesachtig dan normaal. Vooral met een dik pak sneeuw. Maar ook onze dorpen en steden zijn magisch verlicht en ademen kerst- en wintersfeer. Kom dat zien met een van deze 10 leuke winterwandelingen en ga altijd veilig op pad.

Onze tips voor de leukste winterwandelingen

⟶ Vlog van Jenneke
IMG 0577

Winterwandelen door het Zuid-Limburgse landschap

Niets mooiers dan in wintertijd de Limburgse heuvels en weides te betreden. Nu ja, sneeuw zou het plaatje natuurlijk af maken, maar zover zijn we nog niet dit jaar (als het al komt). Jenneke wordt blij van wandelen in een winterlandschap. Ga jij met haar mee op pad? 

Check hier de vlog!
Winterwonderland panorama

Winterparadijs Zuid-Limburg

Het seizoen van lichtjes, warme chocolademelk, gezellige avonden en feestdagen is aangebroken. Vier de winter samen in Zuid-Limburg: even helemaal weg, maar toch dichtbij.

Eys winter landschap

Kies je eigen route

Tijdens het wandelen in Zuid-Limburg ontdek je om elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend, dat je eigenlijk nooit uitgewandeld raakt. Wandel door hellingbossen met holle wegen, uitgestrekte heide, langs de Maas of de meanderende Geul of maak eens een ommetje door een park. Overal kan er zomaar een prachtig uitzicht voor je opdoemen. Wandelschoenen aan en gaan!