Vier kindjes zitten op een bankje en kijken uit op een winters landschap bij het Gulpdal

De leukste
winterwandelingen

Wonderschone winterkiekjes gegarandeerd

Wie een winterwandeling wilt maken in een wonderschoon heuvellandschap is in Zuid-Limburg aan het juiste adres. Onze heuvels zijn dan tenslotte net een tikkeltje meer sprookjesachtig dan normaal. Vooral met een dik pak sneeuw. Maar ook onze dorpen en steden zijn magisch verlicht en ademen kerst- en wintersfeer. Kom dat zien met deze leuke winterwandelingen!

Onze tips voor de leukste winterwandelingen

Jenneke op bankje tijdens wandeling

Take-away wandelingen

Heb jij ook zo een zin in een heerlijke wandeling mét een verwarmend drankje en lekker stuk Limburgse vlaai onderweg? In Zuid-Limburg kun je in coronatijd bij veel eetgelegenheden terecht voor een verse cappuccino to-go of ander lekkers! 

⟶ Vlog van Jenneke
IMG 0577

Winterwandelen door het Zuid-Limburgse landschap

Niets mooiers dan in wintertijd de Limburgse heuvels en weides te betreden. Nu ja, sneeuw zou het plaatje natuurlijk af maken, maar zover zijn we nog niet dit jaar (als het al komt). Jenneke wordt blij van wandelen in een winterlandschap. Ga jij met haar mee op pad? 

Check hier de vlog!
Uitzicht over het besneeuwde landschap in het Heuvelland

Winterparadijs Zuid-Limburg

Het seizoen van lichtjes, warme chocolademelk, gezellige avonden en feestdagen is aangebroken. Vier de winter samen in Zuid-Limburg: even helemaal weg, maar toch dichtbij.

Eys winter landschap

Kies je eigen route

Tijdens het wandelen in Zuid-Limburg ontdek je om elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend, dat je eigenlijk nooit uitgewandeld raakt. Wandel door hellingbossen met holle wegen, uitgestrekte heide, langs de Maas of de meanderende Geul of maak eens een ommetje door een park. Overal kan er zomaar een prachtig uitzicht voor je opdoemen. Wandelschoenen aan en gaan!