De leukste
winter­wandelingen

Wonderschone winterkiekjes gegarandeerd

Wie een winterwandeling wilt maken in een wonderschoon heuvellandschap is in Zuid-Limburg aan het juiste adres. Onze heuvels zijn dan tenslotte net een tikkeltje meer sprookjesachtig dan normaal. Vooral met een dik pak sneeuw. Maar ook onze dorpen en steden zijn magisch verlicht en ademen kerst- en wintersfeer. Kom dat zien met deze leuke winterwandelingen!

Onze tips voor de leukste winterwandelingen

Opwarmen bij de horeca

Heb jij ook zo'n zin in een verwarmend drankje en lekker stukje Limburgse vlaai tijdens of na je wandeling? In Zuid-Limburg kun je bij heel veel eetgelegenheden terecht voor een vers kopje koffie of ander lekkers! 

⟶ Vlog van Jenneke

Winterwandelen door het Zuid-Limburgse landschap

Niets mooiers dan in wintertijd de Limburgse heuvels en weides te betreden. Nu ja, sneeuw zou het plaatje natuurlijk af maken, maar zover zijn we nog niet dit jaar (als het al komt). Jenneke wordt blij van wandelen in een winterlandschap. Ga jij met haar mee op pad? 

Check hier de vlog!

Winterparadijs Zuid-Limburg

Het seizoen van lichtjes, warme chocolademelk, gezellige avonden en feestdagen is aangebroken. Vier de winter samen in Zuid-Limburg: even helemaal weg, maar toch dichtbij.

Kies je eigen route

Tijdens het wandelen in Zuid-Limburg ontdek je om elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend, dat je eigenlijk nooit uitgewandeld raakt. Wandel door hellingbossen met holle wegen, uitgestrekte heide, langs de Maas of de meanderende Geul of maak eens een ommetje door een park. Overal kan er zomaar een prachtig uitzicht voor je opdoemen. Wandelschoenen aan en gaan!