Kerst vieren in
een magische sfeer

Gezellig en gastvrij maar ook rust en ruimte

Vier de mooiste tijd van het jaar in het mooiste stukje Nederland, vier kerst in Zuid-Limburg! Hier wandel je in een levende kerstkaart: sfeervol versierde winkeltjes, een mooi verlichte kerstboom op het plein en op de achtergrond dat unieke landschap vol kastelen, bossen en heuvels.

Coronamaatregelen: samen veilig kerst vieren

Deze kerst houden we meer rekening met elkaar dan normaal om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als je de kerstgedachte in ere houdt, moet dat geen probleem zijn! Met enkele regels in je achterhoofd, kun je met volle teugen genieten van kerst in Zuid-Limburg. Waarschijnlijk weet je het wel, maar toch: houd minimaal anderhalve meter afstand, draag een mondkapje, vermijd drukte en blijf thuis met verkoudheidsklachten. Zo vieren we samen veilig kerst met aandacht voor elkaar.

FB Foto 13 10
2017 Krismis In Vols Koetsier

Onze kersttips!

Met Kerstmis geniet je samen van gezelligheid en gastvrijheid, maar vind je ook rust en ruimte in de natuur. Kom lekker kerstshoppen, struin langs kerststalletjes, zoek de maretak in het bos, steek een kaarsje aan in een kapelletje en dompel jezelf onder in de onovertroffen kerstsfeer van Valkenburg.

Kom en ervaar zelf de magie

(deze film is opgenomen voor de Corona-pandemie)

Winterparadijs Zuid-Limburg: dé winterbestemming van het jaar

Ook voor en na Kerst is Zuid-Limburg een waar winterparadijs. Je vindt hier werkelijk alles: je kunt gaan skiën, rodelen of kies de perfecte winterwandeling door de heuvels, in het bos of met geweldige panorama’s (mét buitenlandgevoel!). Liever opwarmen? Stap op je mountainbike voor een wilde rit, blijf lekker warm in de auto zitten tijdens de Mergellandroute, duik met je kids in een subtropisch zwemparadijs of ga met z’n tweetjes voor een dagje wellness. Ontdek het allemaal in Winterparadijs Zuid-Limburg.

Wandelen met winterwonderland panorama
Mergellandschapen op besneeuwde weide in het heuvelland

Kerst in Zuid-Limburg: voor ieders wens

VVV Visit winkel Valkenburg kerst

Visit Zuid-Limburg Shops

In de Visit Zuid-Limburg Shops maak je kennis met al het moois dat winters Zuid-Limburg te bieden heeft. Koop een leuk aandenken aan Kerst in Zuid-Limburg of laat je informeren over de diverse kerstevenementen in de Euregio.