Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Route D'amuse 4

De smakelijkste kerstuitjes

Want ook kerstliefde gaat door de maag

Combineer kerstuitjes met lekker bourgondisch genieten en je denkt meteen aan Zuid-Limburg. Liefde gaat hier sowieso door de maag, maar rond de kerstdagen nét een beetje extra. Of het nu gaat om de grote of kleine honger; aan iedereen is gedacht in onze selectie van de smakelijkste uitjes. Loopt het water jou ook al in de mond?

Let op! Houd er rekening mee dat er bij horeca gewerkt zal worden met de CoronaCheck-app en restaurants en cafés in verband met de coronamaatregelen al om 17:00 uur sluiten. 

De lekkerste kerstuitjes

Knien In 'T Zoer (2)

Zuid-Limburgs kerstrecept

Op menige kersttafel komt deze regionale klassieker te staan. Konijn in het zuur is een zoetzure stoofpot die in Zuid-Limburg traditioneel rond de feestdagen wordt gegeten. Ken je niemand van wie je het geheime familierecept kan lospeuteren? Ga dan aan de slag met dit recept!

Meer knusse kersttips...

Pagina 7 Wintertijd Heerlen

De mooiste kerstmarkten

Op de meest bijzondere plekken in de Euregio.

Meer info
Wandelen winter pad

De leukste winter-wandelingen

Wonderschone winterkiekjes gegarandeerd.

Meer info
Kerststad Valkenburg

De gezelligste kerstactiviteiten

Om nooit te vergeten!

Meer info
slapen12.jpg

Overnachten op droomplekjes

Die de koude winterse dagen wat warmte geven.

Meer info