Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Kerstpret met vriendinnen

Gezelligheid ten top!

Kerst 2019 pak je anders aan; dit jaar ga je lekker samen met vriendinnen naar kerstregio Zuid-Limburg. Even vriendinnentijd. Kletsend aan de high tea, (s)hoppend van de ene naar de andere kerstmarkt, borrelpret of hupsakee de wandelschoenen aan. Limburg, maak je hoe dan ook maar klaar want jij en je vriendinnen komen eraan dit jaar!​

Kom en ervaar zelf de magie!

Vriendinnentrip - must-do's Kerst 2019

De 10 must-do's voor dolle pret

Dat jij en je vriendinnen er deze kerst op uit trekken, hadden jullie al besloten. Maar met deze 10 must-do’s wordt het een vriendinnentrip om never nooit te vergeten. Begin die lachspieren maar alvast te trainen.

Kerstige blogs

Bestel tickets via Tickli

Goed voorbereid op pad? Bestel dan voorafgaand aan je bezoek online tickets voor de diverse kerstactiviteiten in onze ticketshop.

#visitzuidlimburg

Deel jullie ultieme vriendinnenmoment tijdens de kerst in Zuid-Limburg via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. We delen jullie belevenissen graag met iedereen!