Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Roy Wanders © 6653 (2)

Kerstpret met vriendinnen

Gezellige kerstvoorpret

Kerst 2020 pak je anders aan vanwege corona. Flink kerstshoppen op grote kerstmarkten is er dit jaar niet bij. Gelukkig is er in Kerstregio Zuid-Limburg genoeg te beleven! Plan dus even vriendinnentijd. Kletsend aan de (afhaal)high tea, (s)hoppend van de ene naar andere kerst-etalage, (afhaal)borrelpret of hupsakee de wandelschoenen aan.

Vriendinnentrip - must-do's Kerst 2020

Kerstboom snoep zuurstock krans stock

De 10 must-do's voor dolle pret

Dat jij en je vriendinnen er deze kerst op uit trekken, hadden jullie al besloten. Maar met deze 10 must-do’s wordt het een vriendinnentrip om never nooit te vergeten. Begin die lachspieren maar alvast te trainen.

Kom en ervaar zelf de magie!

(Deze film is opgenomen voor de Corona-pandemie)

#visitzuidlimburg

Deel jullie ultieme vriendinnenmoment tijdens de kerst in Zuid-Limburg via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. We delen jullie belevenissen graag met iedereen!