Kersttips voor de hele familie

Kids blij, jij blij!

Een stoere winterwandeling, warme choco met marshmallows of avonturen in de grotten: voor een familiekerst moet je in Zuid-Limburg zijn! Met deze speciale kersttips zitten je familie en jij er deze kerst warmpjes bij.

Kidsproof kerstuitjes in Zuid-Limburg

De gezelligste kerstactiviteiten

Met deze must do kerstactiviteiten ga jij er deze kerstvakantie lekker op uit. Of je nu gaat voor een actief uitje, met een bourgondisch tintje of kerstsfeer ten top.

Kom en ervaar zelf de magie!

Logeren met de hele familie

Zoveel leuks in Zuid-Limburg, daarvoor is 1 dag te kort. De oplossing? Blijf slapen! Deze kindvriendelijke logeeradressen in Zuid-Limburg hebben wij voor je geselecteerd. Reserveer je kerstvakantie in het Zuiden van Nederland!

Inspiratie voor de kerstvakantie

Vakantiekrant Herfst-Winter

De Vakantiekrant Zuid-Limburg staat boordevol tips om de herfst en winter van 2023 onvergetelijk te maken. Met de artikelen, evenementenagenda en routes in de krant hoef je niet stil te zitten dit najaar!

Bestel tickets via Tickli

Goed voorbereid op pad? Bestel dan voorafgaand aan je bezoek online tickets voor de diverse kerstactiviteiten in onze ticketshop.

Kerstinspiratie!

Magische kerstinspiratie

In deze brochure ontdek je 4 kerst must-do's in Zuid-Limburg voor een magische kerstbeleving: met je gezin, met je lief of vriendinnen!

Holly jolly familiefeest

Deel jullie holly jolly familiemoment tijdens de kerst in Zuid-Limburg via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. We delen jullie belevenissen graag met iedereen!