Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Meisje In Kerstgrot Valkenburg (1)

Kersttips voor de hele familie

Kids blij, jij blij!

Een stoere winterwandeling, warme choco met marshmallows of avonturen in de grotten: voor een familiekerst moet je in Zuid-Limburg zijn! Met deze speciale kersttips zitten je familie en jij er deze kerst warmpjes bij.

Kidsproof kerstuitjes in Zuid-Limburg

Kerstboom snoep zuurstock krans stock

De 10 must do kerstactiviteiten

Met deze 10 must do kerstactiviteiten ga jij er deze kerstvakantie lekker op uit. Of je nu gaat voor een actief uitje, met een bourgondisch tintje of kerstsfeer ten top.

Logeren met de hele familie

Zoveel leuks in Zuid-Limburg, daarvoor is 1 dag te kort. De oplossing? Blijf slapen! Deze kindvriendelijke logeeradressen in Zuid-Limburg hebben wij voor je geselecteerd. Reserveer je kerstvakantie in het Zuiden van Nederland!

Kom en ervaar zelf de magie!

(deze film is opgenomen voor de Corona-pandemie)

#visitzuidlimburg

Deel jullie holly jolly familiemoment tijdens de kerst in Zuid-Limburg via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.
We delen jullie belevenissen graag met iedereen!