Hotel Janssen

Hotel Janssen

De medewerkers geloven dat je pas echt tot rust komt, wanneer jij je helemaal op je gemak voelt. Neerploffen op een heerlijk zacht bed, een kopje koffie in de huiskamer én je verheugen op een uitgebreid ontbijt. 

Hier ben je even weg van huis, maar ben je tóch thuis. Het echte huiskamergevoel. De medewerkers verrassen je graag met onmisbare, bijzondere of grappige extra's. Die je spontaan een glimlach bezorgen. Want je mag best af en toe de regels loslaten, om extra te kunnen genieten.
+16

Accommodatie


Hotel Janssen biedt mooie, sfeervolle kamers aan.

Eten & drinken


In Hotel Janssen wordt elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt aan tafel geserveerd. Standaard is het ontbijt tussen 8.00 en 11.00 uur maar mocht je eerder of later willen ontbijten, dan kan dat in overleg.
Het ontbijt kun je bijboeken tijdens het inchecken voor € 13,50 per persoon per nacht. Ook is het mogelijk om een lunchpakket voor € 6,75 per persoon te laten verzorgen.
Honesty BarWees je eigen barman en schenk jezelf een drankje in de Honesty Bar op de begane grond.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Hotel Janssen beschikt over parkeergelegenheid in de buurt van het hotel voor € 9,- per nacht. Je hoeft niet te reserveren want er is voor iedere kamer een parkeerplaats beschikbaar.
Ook zijn er parkeerplaatsen voor elektrische voertuigen beschikbaar, hiervoor moet je vooraf reserveren.

Toegankelijkheid


Sommige kamers bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van een inloopdouche.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Janssen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!