Heuvelland hotels

Wakker worden met uitzicht op het vijfsterren landschap

Ontdek de Heuvellandhotels in het prachtige vijfsterren landschap. Deze kleinschalige familiehotels hebben elk hun eigen charme en liggen op unieke locaties. Ze worden met veel liefde en gastvrijheid gerund door hun gepassioneerde eigenaren. Je wordt hier ontvangen alsof je familie bent en je voelt je direct thuis. Schuif aan bij het ontbijt en ervaar Zuid-Limburg door de ogen van een local.

Net dat beetje extra vakantie in Zuid-Limburg!

Heerlijk Heuvelland

In het Heuvelland liggen nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Geniet van de prachtige panorama's en de vele routes en attracties. Ontdek het buitenland in eigen land! 

De Mergelland Fietsroute

Ervaar het Heuvelland en Zuid-Limburg op zijn mooist via de Mergelland Fietsroute. Bestel deze kaart en vind eenvoudig de weg van de 3 daglussen om optimaal te genieten. Of fiets de gehele route van 155 km lang.

Alle Heuvelland Hotels op de kaart

Weergeven op de kaart

Dit mag je niet missen

#heuvellandhotels

In de Heuvellandhotels wordt je uitgerust wakker. Een fris kopje is wel zo fijn als je met je nieuwe vrienden - die fantastische gastvrouw of -heer - op de foto gaat. Vergeet je favoriete foto niet met ons te delen via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg!