Detail

Hotel Riche

Hotel Riche voelt als thuiskomen. Is het niet vanwege de gastvrije service, dan wel door de liefde voor Valkenburg. Al 65 jaar lang is Hotel Riche een begrip in Valkenburg. 

Kom hier slapen en laat je hart veroveren door het kleinschalige Valkenburg en blijf nog wat langer. Tijdens je bezoek worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en doen de medewerkers er alles aan om het risico zo klein mogelijk te houden. 

Je kunt voor meer informatie betreffende coronamaatregelen de website raadplegen.

Aanbieding

Lente Special vanaf € 84,50 per persoon.
Een overnachting in een comfortkamer.Ontbijtbox.Tapasbox in de avond.Turndown service.Gratis kaart- gezinsspellen verkrijgbaar.Goodiebag met tips voor de omgeving.Flesje wijn en een versnapering op de kamer.Gratis parkeren.

Meer informatie en beschikbaarheid via de website.
+4

Accommodatie


Hotel Riche telt 55 hotelkamers. Variërend van kleinschalig knus tot royaal ruim. Met in iedere kamer historische details van Valkenburg. Boek een kamer voor jezelf, of voor een hele familie.
Hotel Riche is er voor iedereen. Kom bij na een dag rondslenteren in Valkenburg. Fris je op voor een avondje uit. Plof neer op het zachte bed met een goed boek. Geniet van een warm bad of droom nog even verder over Valkenburg.

Eten & drinken


Dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant voor je geserveerd. Schuif aan in de knusse hotelbar voor een borreltje of aperitiefje. Vraag naar de mogelijkheden voor grote partijen.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Je auto handig en veilig parkeren tijdens je verblijf? Dat kan! Tegen betaling kun je je auto bij de afgesloten parkeerplaats parkeren, je motor kun je in de garage stallen en je fiets in de fietsenstalling.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Riche. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!