Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Villa Voorenburg 2

Slaapplek-de-chapeau op het hoogste niveau

Luxe B&B’s

Met de luxe B&B’s in Zuid-Limburg creëer je voor jezelf optimaal comfort met de charme en kleinschaligheid van een huis in een setting die lijkt op het buitenland. Waarbij er volop persoonlijke aandacht is voor jou! Wow, zo krijgt het in-de-watten-leggen wel een heel bijzonder tintje. Jij wilt straks niet meer weg, let maar op.

5 luxe B&B’s die je niet meer wilt verlaten

De Skywalk bij het Drielandenpunt te Vaals

Panorama perfect

Verken ons landschap via panorama! Van glooiende heuvels, diepe dalen tot vakwerkhuis en bloesem. Het doet soms on-Nederlands aan, in alle seizoenen. Met deze 10 panorama tips is die picture-perfect zo gepiept.

⟶ Blog van Bijzonder Plekje
Achterzijde Schot Hei15

Slapen tussen design

Marleen van Bijzonder Plekje checkt in bij Hei15. Al bij binnenkomst versnelt haar hartslag en trekken haar mondhoeken omhoog: wauw! Dat allemaal door de combinatie van natuur, rust en inspiratie. Ook zo nieuwsgierig geworden?  

Bekijk Marleen's blog

Meer luxueus wegdromen