Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Villa Voorenburg 2

Slaapplek-de-chapeau op het hoogste niveau

Luxe B&B’s

Met de luxe B&B’s in Zuid-Limburg creëer je voor jezelf optimaal comfort met de charme en kleinschaligheid van een huis in een setting die lijkt op het buitenland. Waarbij er volop persoonlijke aandacht is voor jou! Wow, zo krijgt het in-de-watten-leggen wel een heel bijzonder tintje. Jij wilt straks niet meer weg, let maar op.

5 luxe B&B’s die je niet meer wilt verlaten

Uitkijktoren Panorma Vaals

Panorama perfect

Verken ons landschap via panorama! Van glooiende heuvels, diepe dalen tot vakwerkhuis en bloesem. Het doet soms on-Nederlands aan, in alle seizoenen. Met deze 10 panorama tips is die picture-perfect zo gepiept.

⟶ Blog van Bijzonder Plekje
Achterzijde Schot Hei15

Slapen tussen design

Marleen van Bijzonder Plekje checkt in bij Hei15. Al bij binnenkomst versnelt haar hartslag en trekken haar mondhoeken omhoog: wauw! Dat allemaal door de combinatie van natuur, rust en inspiratie. Ook zo nieuwsgierig geworden?  

Bekijk Marleen's blog

Meer luxueus wegdromen

#slapenopniveau

Zeg jij ook chapeau tegen die Zuid-Limburgs B&B op niveau? Deel jouw jaloersmakende vakantiefoto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.