Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Wandelen & Fietsen

Genieten in de Grensmaasvallei

Wandelen en fietsen in de Grensmaasvallei, dat is genieten van de mooie vergezichten langs de Maas, van streekproducten en karakteristieke gebouwen in de pittoreske dorpjes en stadjes, aantrekkelijke natuurgebieden en bossen, de Geleenbeek en stadsparken. Pak je fiets en trek je wandelschoenen aan en ontdek de Grensmaasvallei.

Wandel en fietsen in de Grensmaasvallei

Stadswandeling Sittard

Ontdek de verhalen van de historische stad Sittard! Bewonder prachtige oude kerken, de middeleeuwse stadswallen en fort Sanderbout. Historie en het moderne stadsleven komen samen op de historische markt van Sittard, waar je een ruime keuze hebt aan restaurantjes en terrasjes om deze wandelroute goed af te sluiten.

Culinaire en educatieve tochten in de Grensmaasvallei

RivierPark Maasvallei

Rivier de Maas vormt een natuurlijke verbinding tussen Nederland en België, nergens is deze duidelijker zichtbaar dan in RivierPark Maasvallei. Ontdek dit grensoverschrijdend gebied per fiets of te voet en benut de veerpontjes om de Grensmaas over te steken.

Meer over de Grensmaasvallei