Detail

Wijnrestaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis dé plek waar regionale culinaire hoogstandjes en lokale wijnen elkaar ontmoeten. Gastvrouw Annaline Doelen en haar zoon patron-cuisinier Patriek staan garant voor een avond gastronomisch genieten.

Niet alleen is wijn een belangrijk onderdeel van een maaltijd, voor de keukenbrigade is het de inspiratiebron. Eerst worden de regionale wijnen geselecteerd en daarbij worden verfijnde gerechten met mooie producten van lokale leveranciers gecreëerd.

Elke maand wordt er een verrassingsmenu (4-9 gangen) voor je samengesteld dat past bij het seizoen. Tevens is er een ruim aanbod aan vegetarische gerechten beschikbaar en natuurlijk wordt er rekening gehouden met je dieetwensen. 

Na het aperitief met amuses, schenken de medewerkers je graag een bijpassend Limburgs wijnarrangement om de verrassing compleet te maken. De medewerkers zijn trots op de kwaliteit van de regionale wijnen, zowel aan Nederlandse alsook aan de Belgische zijde. 

En dat laten zij je graag proeven. Als vinoloog creëert Annaline samen met een aantal regionale wijnmakers haar eigen cuvees die regelmatig in de prijzen vallen. 

Als één van de meest gastvrije ondernemingen van Maastricht is de insteek om je een avond te verwennen en je te laten genieten van lekker tafelen met je gezelschap. 

Mocht je aan tijd gebonden zijn of vanwege een andere reden snelle service wensen, dan wordt daar graag rekening mee gehouden.
+3

Openingstijden


Maandag t/m zaterdag van 17.30-00.00 uur geopend.
Zondag: gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wijnrestaurant Mes Amis. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!