Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Wijnrestaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis dé plek waar regionale culinaire hoogstandjes en locale wijnen elkaar ontmoeten. Gastvrouw Annaline Doelen en haar zoon Patron Cuisinier Patriek staan garant voor een avond gastronomisch genieten.

Niet alleen is wijn een belangrijk onderdeel van een maaltijd, voor de keukenbrigade is het de inspiratiebron. Eerst worden de regionale wijnen geselecteerd en daarbij worden verfijnde gerechten met mooie producten van lokale leveranciers gecreëerd.

Elke maand wordt er een verrassingsmenu (4-9 gangen) voor je samen gesteld dat past bij het seizoen. Voor de vegetarische gasten is er een ruim aanbod aan lekkers en natuurlijk wordt er rekening gehouden met je dieetwensen. 

Na het aperitief met amuses, schenken de medewerkers je graag een bijpassend Limburgs wijnarrangement om de verrassing compleet te maken. De medewerkers zijn trots op de kwaliteit van de Regionale wijnen, aan Nederlandse en Belgische zijde. En dat laten zij je graag proeven. Als vinologe creëert Annaline samen met een aantal regionale wijnmakers haar eigen cuvees die regelmatig in de prijzen vallen. 

Als meest gastvrije onderneming van Maastricht is de insteek om je een avond te verwennen en te laten genieten van lekker tafelen met je gezelschap. Mocht je aan tijd gebonden zijn of vanwege een andere reden snelle service wensen, dan wordt daar graag rekening mee gehouden.

Aanbieding

Nu Wijnrestaurant Mes Amis weer dicht is gaat Mes Amis weer verder met Mes Amis Thuis. Met Mes Amis Thuis word je een chef in je eigen thuis restaurant. 

De voorbereidingen zijn al gedaan en je hoeft het alleen zelf nog af te maken. Zo vier je ook nu (beter gezegd: juist nu) alle mooie momenten die je niet voorbij kan laten gaan. Bestellen kan snel en makkelijk via de website.
+6
Wijnrestaurant Mes Amis - Foto 0
Wijnrestaurant Mes Amis - Foto 1
Wijnrestaurant Mes Amis - Foto 2
Wijnrestaurant Mes Amis - Foto 3

Openingstijden


Woensdag t/m zondag: afhalen: 17:00-18:00 uur. Bezorgen: 17:30-19:00 uur.
Maandag en dinsdag: gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wijnrestaurant Mes Amis. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!