Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Bistrot de Liège

Joseph Corneli Allée 1
Valkenburg
Geniet van Franse bistrot-gerechten met een eigentijdse twist of een uitgebreide high tea op Château St. Gerlach. De voormalige woonvertrekken, keuken en eetkamer van Baron de Selys de Fanson zijn het decor van het restaurant. 

Een huiselijk, geborgen decor dat past bij de sfeer die het bedieningsteam de gasten ook laat ervaren. 

De ruimten onthullen herinneringen uit het verleden, terwijl de gerechten van senior chef de cuisine Guido Le Bron de Vexela en team hedendaags zijn. Het team kookt met ingrediënten van het eigen landgoed en uit de regio. 

De honing van de eigen bijen is een belangrijk ingrediënt bij de bereiding van de zoetigheden van de high tea. Bij mooi weer kunnen gasten voor de lunch, high tea of diner plaatsnemen op het Bistrot terras.

Aanbieding

Menu Complet
Het Bistrot team serveert van maandag t/m donderdag een 3-gangenmenu met bijpassende Limburgse wijnen, water en koffie of thee.

Prijs: € 65,- per persoon. 

De prijs is alleen geldig voor individuele reserveringen (t/m 8 personen). Reserveer nu via 043-6088888 of info@stgerlach.nl
+4

Openingstijden


Bistrot de Liège is dagelijks van 12.00-21.00 uur geopend. 
High tea: Iedere dag van 14:00-16.30 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bistrot de Liège. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bistrot de Liège

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!