Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Hotel Klein Zwitserland

Hotel Klein Zwitserland

De chef weet al je zintuigen te strelen. Hij zorgt keer op keer voor een verrassend culinair avontuur. Naast de wisselende seizoenskaart met klassieke en hedendaagse gerechten, stelt hij ook heerlijke menu's voor je samen. De sommelier helpt je bij de keuze van de lekkerste wijnen als begeleider.

De basis van de gerechten zijn pure ingrediënten die zoveel mogelijk bij de leveranciers uit de streek worden ingekocht. Zes dagen in de week komt de vis leverancier naar Slenaken om heerlijke verse vis te leveren. Het keukenteam werkt met veel passie, energie en creativiteit om lekkere en mooie gerechten te presenteren.

Aanbieding

Boek je verblijf rechtstreeks bij het hotel, via de online boekingsmodule, per mail of telefonisch, de medewerkers garanderen de beste prijs.
Hotel Klein Zwitserland  - Foto 0
Hotel Klein Zwitserland  - Foto 1

Openingstijden


Dagelijks geopend.
Lunch van 12.15 uur tot 15.00 uur.
Diner, tussen 18.00 uur en 20.00 uur kun je aan tafel komen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Klein Zwitserland . Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel Klein Zwitserland

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!