Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Evenementen & festivals

Zuid-Limburg bruist van de activiteiten en evenementen!

Zuid-Limburg bruist van de activiteiten en evenementen! Tijdens wervelende jaarlijks terugkerende evenementen wordt Zuid-Limburg omgetoverd in een wereld van muziek, theater, zang en dans.

Wat wil je gaan doen?

 1. Overzicht alle evenementen

  Overzicht alle evenementen Zuid-Limburg bruist van de activiteiten en evenementen! Hier vind je het complete overzicht.

 2. Markten, braderieën en kermissen

  Markten, braderieën en kermissen Hou je van écht lekker neuzen tussen mooie, bijzondere, nieuwe en tweedehands spullen? Van slenteren langs de kraampjes en waar afdingen op de prijs gewoon mag? Dan kun je je hart ophalen op een van de vele markten en braderieën in Zuid-Limburg. Vergeet ook niet eens een kermis te bezoeken.

 3. Familie evenementen

  Familie evenementen In Zuid-Limburg zijn tal van evenementen die leuk zijn voor jong en oud en die ideaal zijn voor een uitje met het hele gezin.

 4. Culinair

  Culinair Zuid-Limburgse evenementen, festivals en markten hebben vaak een culinaire achtergrond. Dus als je ook van lekker houdt, ga je erop uit tijdens de culinaire evenementen!

 5. Evenementen in de natuur

  Evenementen in de natuur Het landschap is uniek voor Nederland. Eeuwenoude holle wegen, open plateaus en bosrijke gebieden met bijzondere flora en fauna. Er worden tal van evenementen georganiseerd waarbij je dit unieke landschap kunt ontdekken.

 6. Exposities & tentoon­stellingen

  Exposities & tentoon­stellingen Geef je bezoek aan Zuid-Limburg extra kleur door het bezoeken van een van de tijdelijke exposities en tentoonstellingen.

 7. Kerst evenementen

  Kerst evenementen Tegen het einde van het jaar verandert Zuid-Limburg in dé kerstregio van Nederland. Met sfeervolle evenementen, sprookjesachtige verlichting, kerstbomen en misschien wel weer een pak sneeuw op de Limburgse heuvels. In de verschillende steden en dorpjes is dan zó veel te beleven voor een dagje uit, een lang weekendje of zelfs een hele week weg!

 8. Kunst en cultuur

  Kunst en cultuur Ook voor de cultuur-, muziek- en kunstliefhebbers heeft Zuid-Limburg volop evenementen op de jaarkalender!

 9. Limburgse historie/cultuur

  Limburgse historie/cultuur Processies, schuttersfeesten en natuurlijk het beroemde carnaval... Zuid-Limburg heeft tal van evenementen waarmee je de unieke cultuur vol eeuwenoude tradities kunt meebeleven.

 10. Muziek

  Muziek Genieten van jouw favoriete artiesten en muzikanten, meezingen tot je stem niet meer wil en dansen tot je benen je niet meer kunnen dragen... ook daarvoor moet je in Zuid-Limburg zijn!

 11. Open dagen

  Open dagen Tijdens een open dag kunt u op bijzondere manier kennis maken met bijzondere bedrijven en (culturele) bezienswaardigheden in Zuid-Limburg. Zeker de moeite waard!

 12. Sportief

  Sportief Als je ervan houdt om actief bezig te zijn, zit je in Zuid-Limburg helemaal goed; de lijst met sportieve evenementen is eindeloos!

 13. Rondleidingen & excursies

  Rondleidingen & excursies Zuid-Limburg is de perfecte plek voor bijzondere stadsbezoeken, rondleidingen en excursies. Dankzij het diverse aanbod is een bezoek aan de regio een waar plezier voor alle leeftijden. Laat je verrassen door Zuid-Limburg: een streek vol verhalen van trots, plezier en passie.

 14. Workshops

  Workshops Wil je niet alleen maar kijken en luisteren hoe iets moet, maar wil je het vooral ook zelf doen? Kies dan voor een van de enorm leuke workshops die aangeboden worden in onze regio. Van koe-knuffelen tot vlaaien bakken: het kan allemaal!

 15. Beurzen en congressen

  Beurzen en congressen In Zuid-Limburg worden tal van interessante beurzen en congressen georganiseerd.

Tickli - Ticketshop Limburg
Tickli - Ticketshop Limburg www.tickli.nl

Tickets voor al deze evenementen bestel je heel gemakkelijk bij onze eigen Ticketshop Limburg! Ook voor tickets van attracties, excursies en arrangementen.

 

Naar de website van Tickli.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website