Wiesnfest Sittard

Wiesnfest Sittard

Centrum
Sittard
Wiesnfest Sittard
Het Oktoberfeest zal dit jaar eenmalig naar een groot open-air Wiesnfest getransformeerd worden. Hiermee komen de grote feestpaviljoens, de parades en Schutterij- en Gildenoptochten te vervallen. Maar er blijft nog genoeg over voor de rasechte Oktoberfeestfan.

Op de voormalige locatie van het Boels Rental paviljoen zal een groot open-air festivalterrein verschijnen. Er worden dus geen tenten geplaatst, maar twee prachtige grote overkappingen die het open-air plaatje compleet maken. 

Zes dagen lang kun je genieten van een mix van de vertrouwde programmaonderdelen. De energie die de artiesten naar je uitstralen, versterkt met een grote lichtshow vanaf het grote buitenpodium, zal niet onderdoen voor de feestpaviljoens. 

Dit jaar wordt het echt dansen 'unter den sternen Himmel'.
Naast het Wiesnfest, zal op de Schootsvelden een grote spectaculaire Oktoberfeestkermis verschijnen met een grote Duitse Biergarten waar je iedere dag van Oktoberfeest livemuziek kunt genieten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat de organisatie wel alvast kan zeggen: vrijdag 24 september om 16:00 uur start de ticketverkoop! Zorg dus dat je dan klaar zit, want ook deze editie wil je niet missen. Meer informatie over het programma, tickets en Testen voor Toegang staat vanaf volgende week vrijdag 16:00 uur op de website.

Het Wiesnfest en de kermis hebben beiden een aparte entree. Je koopt dus alleen kaartjes voor het Wiesnfest. De kermis is gratis te bezoeken. De organisatie zal de komende week steeds meer informatie met je delen.

Corona maatregelen
Let op: De organisatie volgt de richtlijnen en maatregelen die door de overheid worden ingesteld. Dit betekent dat de organisatie gaat werken met Testen voor Toegang en de Coronacheck app. 

Daarnaast blijft alles onder voorwaarde dat de regels niet weer worden aangepast. De maatregelen die door de overheid worden ingevoerd, zijn leidend.

Prijs


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data


  • 22-10-2021 t/m 27-10-2021