Kunstexpositie KiV Inside-Outside

Kunstexpositie KiV Inside-Outside

Schatkamers St. Gerlachuskerk en Kloostergang Chateau St. Gerlach
Houthem St. Gerlach

Op zaterdag 9 maart 2024 opent Kunst in Valkenburg (KIV) voor de 16e keer haar deuren.

Zowel van inside als outside kun je weer genieten van mooie kunst die in de prachtige ruimtes van de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk, de kloostergang en op het buitenlandgoed van Château St. Gerlach tentoongesteld wordt. 

De locatie alleen al is een bezoek waard! Zeldzame relikwieën, fresco’s uit de achttiende eeuw en de reconstructie van het gezicht van St. Gerlach zijn er te bewonderen. Een uniek decor voor kunst!

KIV Inside 2024 vindt plaats t/m zondag 24 maart en is in tegenstelling tot andere jaren alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00-17.00 uur. Uitsluitend op afspraak kun je doordeweeks KIV Inside bezoeken.

De buitenexpositie KIV Outside op het buitenlandgoed van Château St. Gerlach is doorlopende te bezoeken en loopt door t/m KIV 2025 (weer in maart).

KiV Inside & Outside wordt georganiseerd door Marx & Marx Limburgse kunst en Giardino Galerie & Beeldentuin in samenwerking met Château St. Gerlach. 

Daarnaast presenteren enkele gastexposanten (Oggetti Objects & Art, Marieke Russel en Marionne Ernst) enkele van hun kunstwerken op KIV Inside.

Data


  • 9-3-2024 t/m 25-3-2025