Augst Cultuurfestival

Augst Cultuurfestival

Dorpskern
Berg aan de maas
Waarom het Augst Cultuurfestival?
- Meerdaags, eigentijds evenement met een Euregionale uitstraling.
- Cultureel vermaak voor jong en oud.
- Augst Cultuurparade.

Vrijdagmiddag
Op vrijdagmiddag wordt met Berg Broesj gestart. Nomi Stern, Karl Christoph, Har Daniëls, Patrick Hendrikx en Beppie Kraft zullen de sterren laten stralen voor de ouderen tijdens deze speciale middag. 

Goed Fout Augst en Augst-Party
Augst Cultuurfestival presenteert op de vrijdagavond Goed Fout Augst…. Dit zal een hele happening worden met Erwin, Guido Frissen (Schintalers) en John Tana. Op zaterdagavond gaat Tonca de tent op de kop zetten tijdens de Augst-Party.

Kidsmiddag en dialectmis
De zaterdagmiddag staat centraal voor kids op tijdens de Kidsmiddag van het Augst Cultuurfestival, er zijn verschillende activiteiten te doen. Een kleine greep uit de activiteiten zijn knutselen en spelletjes, kom kijken en laat je verrassen. In de vooravond zal er een dialectmis plaatsvinden. Hier wordt stil gestaan bij het danken voor de oogst.

Augst Cultuurparade
De zondag is gereserveerd voor de Augst Cultuurparade. De wagens die te zien zijn tijdens deze stoet, zijn gebouwd door vrijwilligers van Augst. Elke wagencreatie is aangevuld met bijbehorende acts waardoor er een scene ontstaat. 

Leven langs de Maas
Zang, dans en acteren/toneel zullen tot de verbeelding spreken. Al deze scenes presenteren het thema van dit jaar: 'Leven langs de Maas'. Na de parade vindt er aansluitend een Limburgse middag in het feestpaviljoen met Danny Pouwels, Stuuterbal, Marleen Rutten en Big Benny plaats.

Side-events
Voordat de parade van start gaat zijn er side-events (vanaf 11.00 uur) zoals een hondenshow en oldtimershow.

Openingstijden
Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegangsprijzen
Entreekaarten zijn via de website verkrijgbaar.

Data


  • 16-8-2024 t/m 18-8-2024