Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Urenlang filmplezier
in Zuid-Limburg

In de bioscoop vergeet je de wereld om je heen helemaal, het is heerlijk ontspannend. Laat je meevoeren in de wereld op het scherm. Of je nu kiest voor de nieuwste blockbuster of een arthouse film, in deze filmhuizen en bioscopen in Zuid-Limburg zit je helemaal goed!

Sfeervolle bioscopen en filmhuizen in Zuid-Limburg

⟶ Vlog van Laura

Laura’s kidspanel ontdekt Lumière!

Blogger Laura volgde met haar kidspanel een toffe workshop bij Lumière! Tijdens de schoolvakanties kunnen kids hier terecht voor te gekke workshops vloggen, animatiefilmpjes maken en nog veel meer!

Lees verder

Maak je relaxte dag compleet

Heb je zin om voor de bioscoop lekker te relaxen? Dompel jezelf dan onder in een van deze ontspannende, bijzondere en unieke wellnesscentra in Zuid-Limburg!

Bijzondere natuurfilms in Kerkrade

Wil je eens echt een andere en bijzondere film zien? Kom dan naar Columbus Earth Center in Kerkrade! Hier zie je de mooiste natuurfilms, levensgroot en in 3D! Het bijzondere, ronde theater neemt je mee in al het moois dat je op onze planeet vindt! Tip: Ga op ontdekkingsreis in het naastgelegen Continium Discovery Center!

Meer uitgaan in Zuid-Limburg