Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Routemeldpunt!

Geef uw melding door

Meldpunt bewegwijzering Zuid-Limburg

Welkom op het regionale meldsysteem voor de bewegwijzering van recreatieve routes in Zuid-Limburg. Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan het zijn dat toch een gebrek geconstateerd wordt. Via het onderstaande invulformulier kunnen onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk.

  1. Contactgegevens
  2. Traject
  3. Melding
  4. Foto / tekening
  5. Verzenden

Foto bijvoegen

Hier een tekstje over een foto of tekening bijvoegen

Bedankt voor het invoeren van uw melding. Vergeet niet de melding via onderstaande button te verzenden! Alvast bedankt.

Bestel direct online

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website