Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Fietsen close up heuvels

Oplaadpunten elektrische fiets
in Zuid-Limburg

Overzicht oplaadpunten

Je fietstocht in Zuid-Limburg voert je regelmatig heuvel op, heuvel af. Onderweg is niets zo vervelend als een lege accu van je e-bike, al helemaal niet vlak voor een steile helling. Daarom hebben wij een uitgebreid overzicht van oplaadpunten voor elektrische fietsen in Zuid-Limburg voor je samengesteld.

Hier kun je terecht om je elektrische fiets onderweg op te laden

Tijdens een lange fietstocht kan het nodig zijn om onderweg de accu van je e-bike op te laden. Onze tip: plan je fietsroute zó, dat je van het opladen een pauze-moment maakt. En geniet bij het oplaadpunt van koffie met Limburgse vlaai of een lekkere lunch. Via onderstaande kaart vind je de oplaadpunten onderweg in Zuid-Limburg, in veel gevallen bij een horeca-gelegenheid.

Oplaadpunten op de kaart:

Laat mij zien op de kaart

Onze tips voor jou

Wil je een elektrische fiets huren? Of heb je nog geen idee van je route? Wij helpen je op weg!