Detail

Eigenheimer B&B

Eigenheimer Bed & Breakfast is gelegen te Simpelveld, ook wel het Stoomstadje genoemd. Simpelveld is centraal gelegen in Zuid-Limburg en is omringd door het prachtige en karakteristieke heuvellandschap. 

Eigenheimer Bed & Breakfast is een historisch pand uit 1870 dat gebouwd is als graanmolen waar granen en meel verhandeld werden. Later heeft het pand jarenlang dienst gedaan als aardappelgroothandel en nu is het omgetoverd in een luxe, moderne Bed & Breakfast met de sfeer van toen.

Wist je dat?

Een mooie gezamenlijke ruimte met een grote ronde tafel voor maximaal tien personen is aanwezig.
Een perfecte ruimte voor een uitje met familie of vrienden waar je na een mooie dag gezamenlijk kunt afsluiten.
+8

Accommodatie


Overnacht heerlijk en comfortabel op een unieke locatie midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Alle kamers zijn voorzien een extra groot bed, eigen badkamer en toilet, airconditioning, televisie en internet.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Minibar
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Er is een grote parkeerplaats, maar ook is er de mogelijkheid jouw oldtimer of luxe bolide binnen te parkeren. Voor motoren en fietsers is er een grote fietsenstalling waar ook e-bikes kunnen worden opgeladen. Het is ook mogelijk om een e-bike te huren.

Openingstijden


Inchecken is tussen 15.00 en 18.00 uur mogelijk. Uiteraard kan er in overleg iets geregeld of anders worden afgesproken.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Eigenheimer B&B. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!