Detail

Landhotel Heuvelzicht

Je wordt door Daan en Andrea Rooding en het hele team gastvrij onthaald en je waant je in het buitenland met een fantastisch uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvelland. Je benut het beste van twee werelden: rustig en landelijk gelegen, vlakbij bruisende steden, vertier en vermaak. 


Geniet met smaak van Limburgse streekgerechten van het seizoen uit de Euro-Toques keuken. Je hebt de mogelijkheid om golf op één van de schitterende, gesitueerde en uitdagende golfbanen te spelen.

Aanbieding

Profiteer nu van het Zilveren Jubileum arrangement! 2 overnachtingen op basis van logeren & dineren met keuzemenu.1x bruisend welkomstaperitief.1 x lunch to go. 1 x exclusieve wandelrugzak van Heuvelzicht by Rooding.Gratis wandel/fietsroutes.Prijs vanaf € 193,50 per persoon (op basis van charmant kamer).
+14

Accommodatie


Landhotel Heuvelzicht wordt door een gemoedelijke, sfeervolle ambiance gekenmerkt. Deze gaat hand in hand met de niet aflatende toewijding, het hoge niveau van vakmanschap en het oog voor kwaliteit en detail.
De hotelkamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Er zijn kamers in vijf categorieën. Welke kamer je ook kiest, ze zijn allemaal sfeervol ingericht.

Eten & drinken


Heuvelzicht is lid van Euro-Toques Nederland. Restaurants die aangesloten zijn bij de vereniging van Euro-Toques houden zich aan de Code van Eer, koken met natuur zuivere streekproducten en respecteren daarbij de seizoenen.
De kok stelt elke dag een ander menu voor je samen, zodat je steeds door nieuwe smaaksensaties verrast zal worden. Zo wordt het hele verblijf een ware culinaire belevenis en geniet je van de gastronomische keuken.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Heuvelzicht heeft een eigen ruime parkeergelegenheid en een ruime afgesloten fietsengarage. Beide kun je gratis gebruiken.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Landhotel Heuvelzicht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!