Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Hotel-Restaurant Vijlerhof

Hotel-Restaurant Vijlerhof

Hotel-Restaurant Vijlerhof is een heerlijk familiehotel waar gasten nog persoonlijk worden ontvangen en is hoog op de Vijlenberg gelegen met een prachtig uitzicht. Het uitgebreide Limburgse ontbijt met streekproducten is bekend in de verre omgeving.

Vele lokale leveranciers zorgen voor een echte Limburgse menukaart met prachtige streekproducten. De Vijlerhof is bij uitstek geschikt als startpunt van wandelingen in het prachtige natuurgebied rondom het Bergdorpje Vijlen.

Aanbieding

Hotel restaurant Vijlerhof blijft voor hotelgasten geopend, raadpleeg de website voor meer informatie.
Hotel-Restaurant Vijlerhof - Foto 0
Hotel-Restaurant Vijlerhof - Foto 1

Prijs


Vanaf€ 79,00
Op basis van een 2 persoonskamer incl. ontbijt.

Kamers


De Vijlerhof is centraal gelegen en beschikt over veertien verzorgde kamers, voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv, een terras, bar en à la carte restaurant (uitstekende regionale keuken met een prima dagmenu).

Tot de mogelijkheden behoren ook speciale hotelarrangementen, ook voor gezelschappen en vergaderingen. Een eigen gratis parkeerplaats is aanwezig, tevens ook een bergruimte voor fietsen en vergaderzaal tot 22 personen.

Neem ook deel aan de culinaire wandeling bergdorpje Vijlen!

Eten & drinken


In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaren gasten met recht de betekenis van bourgondische gastvrijheid. Hier is het gemoedelijk en onderhoudend tafelen, en creatieve kookkunst beleven met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en verse producten.

De vriendelijke bediening en een originele wijnkaart zorgen mede voor een geheel eigen bekoring. De keuken is dagelijks van 12.30-21.00 uur geopend. Elke zondag: uitgebreid ontbijt/brunch (s.v.p. reserveren).

Voorzieningen


  • Bar / Kantine
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Tuin / Terras
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • TV op kamer
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Oplaadpunt e-bike

Parkeren


Een eigen gratis parkeerplaats is voorhanden inclusief een bergruimte voor fietsen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Draadloos internet is in alle openbare ruimtes én in alle kamers voorhanden.

Huisdieren


In overleg

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel-Restaurant Vijlerhof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel-Restaurant Vijlerhof

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!