Detail

Hotel-Appartementen Hoeve de Plei

Hoeve de Plei is een bijzondere plek. Je kunt in één van de twee nieuwe  appartementen logeren, of in één van de zeventien sfeervolle, gerenoveerde kamers, waar de historie duidelijk bewaard is gebleven. 


'Op d'r Plei is het geneete' van het gemoedelijke Limburgse leven, voor groot en klein. Vanuit de Hoeve wandel of fiets je zo het prachtige Heuvelland in. Ook thuis blijven en een boek lezen in de huiskamer of tuin is geen straf. Wedden dat je langer wilt blijven?

Aanbieding

Bel of e-mail voor meer info of prijsinfo. De diverse kamers hebben ook verschillende prijzen en vanaf een verblijf van drie nachten wordt de prijs voordeliger.
+14

Accommodatie


De eeuwenoude vakwerkboerderij is volledig gerenoveerd, sfeervol en voorzien van alle comfort, maar met behoud van de authentieke details. Elke kamer in het hotel is anders, maar beschikken allemaal over heerlijke Hästens bedden en een stijlvolle badkamer.
Naast de vakwerkhoeve zijn er nieuwe appartementen gerealiseerd. Heerlijk logeren in je eigen huisje, maar toch ook kunnen terugvallen op de luxe van het hotel. Ontbijt erbij boeken of een drankje drinken bij de Plei, het kan allemaal!

Eten & drinken


In het hotel kun je enkel op basis van logies en ontbijt reserveren. ‘s Avonds is het wel mogelijk om een hapje te eten, je hebt dan de keuze uit een kleine avondkaart.
Overdag kun je op één van de terrassen of in de eetzaal onder het genot van een drankje en een klein hapje van de mooie tuin en het uitzicht op de bosrand genieten.
De appartementen zijn op basis van logies, maar je kunt het ontbijt erbij boeken (met uitzondering van de wintermaanden als het hotel gesloten is).

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Tegenover het hotel ligt de parkeerplaats. Hier kun je jouw auto gratis parkeren. Op de parkeerplaats is ook een bakhuisje voorhanden waar je jouw fiets kunt stallen.
Alles wordt 's avonds afgesloten, zowel het bakhuisje alsook de parkeerplaats. Tevens is er een schuur om motoren te stallen.

Toegankelijkheid


Het hotel beschikt over enkele benedenkamers voor gehandicapten.
Er blijven enkele treden hoogteverschil tussen de verschillende ruimtes, waardoor het hotel niet geheel rolstoeltoegankelijk is.
Bel gerust om naar de mogelijkheden te informeren.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel-Appartementen Hoeve de Plei. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel-Appartementen Hoeve de Plei

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!