Detail

B&B De Oude Dorpsslagerij

B&B De Oude Dorpsslagerij ligt in de oude dorpskern van Nuth, midden in het mooie Limburgse Heuvelland. 

De B&B ligt op slechts vijftien autominuten van het gezellige Valkenburg aan de Geul, vijfentwintig autominuten van de sfeervolle historische stad Maastricht en op een steenworp afstand van België en Duitsland. 

Vanuit de B&B zijn er vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen en uitstapjes. Ontdek het glooiende Zuid-Limburgse landschap, waar weidse uitzichten en pittoreske dorpen met karakteristieke vakwerkhuizen elkaar afwisselen en geniet van rust, ruimte en natuur. Voor deze beleving vind je diverse fiets- en wandelroutes.

B&B De Oude Dorpsslagerij heeft drie sfeervol ingerichte kamers in mooie warme kleuren. De authentieke balken in het plafond maken het plaatje af. 

De luxe en sfeer van een boetiekhotel en de gastvrijheid van een bed and breakfast, dat is waar B&B De Oude Dorpsslagerij voor staat. Of je nu een mooie fietstocht wilt maken, of een lange wandeling of winkelen in Maastricht, De Oude Dorpsslagerij is een uitstekend startpunt.

De bourgondische gastvrijheid, de rust en de prachtige omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf bij Bed and Breakfast De Oude Dorpsslagerij. Je bent van harte welkom.
+12

Accommodatie


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Voorzieningen


  • Airconditioning
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Keuken/kitchenette
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Wifi / Internet

Oplaadpunt voor e-bike


B&B De Oude Dorpsslagerij beschikt over een afsluitbare garage waar je jouw fiets kunt parkeren en opladen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je golfuitrusting of motor veilig binnen te stallen.

Parkeren


Parkeren kan gratis op de openbare parkeerplaats aan de Slagboomsweg, op drie minuten lopen van B&B De Oude Dorpsslagerij.

Parkeren kan ook gratis voor de deur mét blauwe schijf. Andere mogelijkheid voor gratis parkeren zónder blauwe kaart is de parkeerplaats aan de Lindehof.

Openingstijden


B&B De Oude Dorpsslagerij is het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B De Oude Dorpsslagerij. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!