Zomerpret in Zuid-Limburg

Proef de zomer in Zuid-Limburg!

Geen enkel seizoen is zo veelzijdig en mooi als de zomer. Heerlijke temperaturen, zonnestraaltjes, vakantie en lekker buiten eten. Beleef zomerse avonturen bij een van de vele top attracties, unieke evenementen of geniet van cocktails en een wijntje op het terras. Laat de Zuid-Limburgse zon in je hart en maak de mooiste herinneringen samen met je familie en vrienden.

De zonnigste tips voor een zomer om nooit te vergeten!

Heuvel op, heuvel af

Meer dan 500 routes met liefde voor je uitgezocht, want als het om actief genieten gaat, kent Zuid-Limburg geen grenzen. 

Vakantie vieren in Zuid-Limburg

Tussen de Zuid-Limburgse heuvels waan je je zo in het buitenland. Maak je vakantiegevoel compleet met een heerlijk verblijf op de mooiste gastvrije droomplekjes van Zuid-Limburg en geniet van ultiem (slaap) vertier!

Op vakantie zonder fiets?

Je fiets thuis gelaten? Geen probleem! Het hele jaar door kun je bij verschillende verhuurbedrijven een (elektrische) fiets of (e)scooter huren. Bekijk het aanbod, haal hem op of laat hem bezorgen op je vakantieadres.

Laat je inspireren en maak alvast vakantieplannen!

Jouw Wegwijzer

Dé inspiratiegids voor bezoekers van Zuid-Limburg. In ‘Jouw Wegwijzer’ vind je alle informatie die je nodig hebt om met volle teugen te genieten van Zuid-Limburg!

Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg

De fietsknooppuntenkaart laat je Zuid-Limburg ontdekken als fietsparadijs. Krijg snel overzicht over het gebied en plan makkelijk een mooie fietstocht.

#zonnestraaltjes

Ga jij deze zomer herinneringen maken in Zuid-Limburg? Deel jouw zonnigste zomermoment met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg