Zonovergoten heuvellandschap met heuvels en bloemen

Zomerpret in Zuid-Limburg

Proef de zomer in Zuid-Limburg!

Geen enkel seizoen is zo veelzijdig en mooi als de zomer. Heerlijke temperaturen, zonnestraaltjes, vakantie, lekker buiten eten én veilig samen op pad. Beleef zomerse avonturen bij een van de vele top attracties, unieke evenementen of geniet van cocktails en een wijntje op het terras. Laat de Zuid-Limburgse zon in je hart en maak de mooiste herinneringen samen met je familie en vrienden.

De zonnigste tips voor een zomer om nooit te vergeten!

Wandelen

Paradijs in je achtertuin

In Zuid-Limburg is het vakantiegevoel nooit ver weg. Zelfs al denk je alle plekjes en routes al te kennen, dan word je toch weer verrast door nieuwe verborgen pareltjes. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Overnachten Bungalowpark Landal

Vakantie vieren in Zuid-Limburg

Tussen de Zuid-Limburgse heuvels waan je je zo in het buitenland. Maak je vakantiegevoel compleet met een heerlijk verblijf op de mooiste gastvrije droomplekjes van Zuid-Limburg en geniet van ultiem (slaap) vertier!

Landschapsfoto vanaf de Eyserbosweg op de 'Toscana' in Nederland

Buitenland in eigen land

Om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur hoef je Nederland niet uit. Dit stukje Nederland, dat zo verschilt van de rest, dat wil je ontdekken, voelen en proeven. Laat je inspireren door onze bourgondische cultuur, schakel een tandje terug en geniet!

Laat je inspireren en maak alvast vakantieplannen!

Jouw Wegwijzer

Dé inspiratiegids voor bezoekers van Zuid-Limburg. In ‘Jouw Wegwijzer’ vind je alle informatie die je nodig hebt om met volle teugen te genieten van Zuid-Limburg!

Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg

De fietsknooppuntenkaart laat je Zuid-Limburg ontdekken als fietsparadijs. Krijg snel overzicht over het gebied en plan makkelijk een mooie fietstocht.

Bezin in Zuid-Limburg

Deze brochure helpt je bij het beleven van de religieuze en spirituele kant van Zuid-Limburg. Ontdek bijzondere plekken, wonderlijke gebeurtenissen en typisch Zuid-Limburgse tradities.
Mosa Ebike Tours

Op vakantie zonder fiets?

Je fiets thuis gelaten? Geen probleem! Het hele jaar door kun je bij verschillende verhuurbedrijven een (elektrische) fiets of (e)scooter huren. Bekijk het aanbod, haal hem op of laat hem bezorgen op je vakantieadres.

#zonnestraaltjes

Ga jij deze zomer herinneringen maken in Zuid-Limburg? Deel jouw zonnigste zomermoment met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.