Detail

Gulpen-Wittem Wi1 Eys

Het pittoreske dorpje Eys staat bekend om zijn glinsterende Eyserbeek, het gezellige huiskamercafé Bie de Tantes en de Eyserbosweg, waar de professionele wielrenners flink op de pedalen staan tijdens de Amstel Gold Race. Deze wandelroute toont je de mooiste vergezichten en de leukste doorsteekjes door de groene heuvels, terwijl de beek rustgevend langs je weg kabbelt. Deze route volg je via de blauwe paaltjes en je auto parkeer je in Eys. Stevige trek onderweg? De brasserie en het terras van golfbaan Eyserhof verwelkomen niet alleen golfers, maar ook hongerige wandelaars.

Start- en eindpunt


Moorenheideweg , 6287 Elkenrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke rondom Eys

Jenneke ontdekt hoe gevarieerd wandelen rondom Eys is: van mooie vergezichten tot wandelen door het bos en van lieflijke kabbelende beekjes tot steile klimmetjes. Trek ook je wandelschoenen aan en ontdek het zelf. 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt