Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Gulpen-Wittem Wi1 Eys

Gulpen-Wittem Wi1 Eys

Het pittoreske dorpje Eys staat bekend om zijn glinsterende Eyserbeek, het gezellige huiskamercafé Bie de Tantes en de Eyserbosweg, waar de professionele wielrenners flink op de pedalen staan tijdens de Amstel Gold Race. Deze wandelroute toont je de mooiste vergezichten en de leukste doorsteekjes door de groene heuvels, terwijl de beek rustgevend langs je weg kabbelt. Deze route volg je via de blauwe paaltjes en je auto parkeer je in Eys. Stevige trek onderweg? De brasserie en het terras van golfbaan Eyserhof verwelkomen niet alleen golfers, maar ook hongerige wandelaars.

Start- en eindpunt


Moorenheideweg , 6287 Elkenrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt