Detail

Vergezichtenroute

Gedurende deze fietsroute heb je prachtige uitzichten over de Zuid-Limburgse heuvels. Onderweg beleef je onder andere de dorpjes Gulpen, Epen en Eys. Je zult versteld van de prachtige natuur en de vele vergezichten. Laat je niet uit het veld slaan door de kuitenbijters in het landschap: bedenk dat na elk klimmetje niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een ontspannende afdaling op het programma staat. Je kunt de route ook ontdekken met een e-bike, die je op verschillende plekken in de regio kunt huren. Het startpunt is bij het Visit Zuid-Limburg Servicepunt in Epen (Servicepunt Super - Wilhelminastraat 15). Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Wel is onder 'downloaden' een losse wegbeschrijving beschikbaar. Parkeren is mogelijk in het centrum van Epen.

Start- en eindpunt


Krekelstraat 18, 6285 AR Epen, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


30,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt