Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Vergezichtenroute

Vergezichtenroute

Gedurende deze fietsroute heb je prachtige uitzichten over de Zuid-Limburgse heuvels. Onderweg beleef je onder andere de dorpjes Gulpen, Epen en Eys. Je zult versteld van de prachtige natuur en de vele vergezichten. Laat je niet uit het veld slaan door de kuitenbijters in het landschap: bedenk dat na elk klimmetje niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een ontspannende afdaling op het programma staat. Je kunt de route ook ontdekken met een e-bike, die je op verschillende plekken in de regio kunt huren. Het startpunt is bij de VVV in Epen (VVV Servicepunt Spar Werry- Wilhelminastraat 15). Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Wel is onder 'downloaden' een losse wegbeschrijving beschikbaar. Parkeren is mogelijk in het centrum van Epen.

Start- en eindpunt


Krekelstraat 18, 6285 AR Epen, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


30,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt