Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Vergezichtenroute

Vergezichtenroute

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees zeer voorzichtig als je op pad gaat.
Gedurende deze fietsroute heb je prachtige uitzichten over de Zuid-Limburgse heuvels. Onderweg beleef je onder andere de dorpjes Gulpen, Epen en Eys. Je zult versteld van de prachtige natuur en de vele vergezichten. Laat je niet uit het veld slaan door de kuitenbijters in het landschap: bedenk dat na elk klimmetje niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een ontspannende afdaling op het programma staat. Je kunt de route ook ontdekken met een e-bike, die je op verschillende plekken in de regio kunt huren. Het startpunt is bij de VVV in Epen (VVV Servicepunt Spar Werry- Wilhelminastraat 15). Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Wel is onder 'downloaden' een losse wegbeschrijving beschikbaar. Parkeren is mogelijk in het centrum van Epen.

Start- en eindpunt


Krekelstraat 18, 6285 AR Epen, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


30,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt