Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Wandelroute - Vaals - Grensroute Gr7

Wandelroute - Vaals - Grensroute Gr7

Al lopende vanuit het gehuchtje Mamelis ontdek je het plateau van Bocholtz. Je hebt een fantastisch uitzicht over het Selzerbeekdal en ontdekt het imposante klooster Mamelis op een afstand. Ook wandel je een flink stuk langs de selzerbeek die dwarrelt door het groene landschap. De route is te volgen via de speciale (rode) Grensroute-bordjes. Al met al een heerlijk afwisselende Heuvelland-wandeling!
Wandelroute - Vaals - Grensroute Gr7 - Foto 0

Start- en eindpunt


Parkeerplaats tegenover Mamelisserweg 9 te Vijlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt