Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Buitengewoon genieten

Doe je bij Buitengoed Geul en Maas

Buitengoed Geul & Maas is het langgerekte natuurgebied tussen Valkenburg, Maastricht en Meerssen. Roerige rivierdalen, bloeiende landgoederen, statige molens, vintage hoeves en kastelen; het is er allemaal. Een lust voor het oog en een genot voor de kalmerende geest. En dan zeggen we niks teveel! Met deze 10 tips haal je alles uit je bezoek.

10 highlights van Buitengoed Geul & Maas

Kies voor de fiets!

Zo ontdek je nóg meer in kortere tijd. En we maken het extra makkelijk en aantrekkelijk, want voor slechts € 2,- brengt onze fietskaart ‘Buitengoed Geul & Maas’ je langs alle prachtige pareltjes. Ideaal!

Cultuur­historisch erfgoed

Wist je dat Buitengoed Geul & Maas een cultuurhistorisch erfgoed is? En dat de bewoners, gebruikers, ondernemers samen met de overheid werken aan het behoud, beheer en de (her)ontwikkeling ervan? Tof, toch!

Natuur hier!

Geef je ogen nog meer de kost met deze Zuid-Limburgse ‘natuurchamps’:

#buitengewoongoed

Voel jij je buitengewoon goed in Buitengoed Geul & Maas? Deel dat gevoel via beeld met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.