Wijn proeven

ruiken, proeven en... slurpen

Naast genieten van het 'niet Nederlandse landschap', wil je natuurlijk ook proeven. Vaak kan het ter plekke bij een wijngaard in een proeflokaal, maar daarnaast zijn er nog meer hotspots waar het goed toeven én proeven is.

De hotspots waar het goed toeven én proeven is

Domein Holset

 

Op het wijndomein Domein Holset word je 1,5 uur rondgeleid door de wijngaarden en aansluitend proef je 2 of 3 glazen bubbels. Daarnaast organiseren zij samen met een professioneel gastronoom-sommelier, voor groepen vanaf 8 personen, een uitgebreide proefsessie van de mooiste Limburgse wijnen, rood, wit en bruisend. Hier krijg je een goed idee wat Limburg aan wijn te bieden heeft.

 

Lees meer

Vino Vidi Vici

Wijn drinken is lekker en leuk, wijn drinken is een keuze. Maar, welke wijn is lekker? De duurste wijn, de mooiste fles of de wijn met de meeste alcohol? Bij Vino Vidi Vici in Valkenburg bepaal jij wat lekker is! Ontdek je eigen smaak. Reserveer hier je arrangement! 

lees meer

VINTEUR

VINTEUR levert gastvrijheid op locatie. Maurice Warnier treedt graag op als gastheer bij u thuis, op uw werk of tijdens een evenement of een ‘wijnreis’. De kern van VINTEUR is het organiseren van wijnproeverijen van met name Euregionale wijnen (‘Cool Climate Wines’)

lees meer

Thiessen wijnkoopers

Thiessen Wijnkoopers in Maastricht: midden in Maastricht, op steenworp afstand van het mooie Vrijthof wijn proeven in de historische stadskelder. Je kunt hier overigens ook een rondleiding krijgen en volop wijn kopen.

lees meer

Stadswijnkelder Berns

Stadswijnkelder Berns is een begrip in Heerlen en verre omstreken sinds 1949. Het bedrijf heeft haar positie verworven als enige echte stadswijnkelder van Heerlen. Je kunt er onder andere terecht voor exclusieve, door kenners geselecteerde wijnen en whisky’s.

Lees meer

Neem een flesje mee naar huis!

Visit Zuid-Limburg shops

In de Visit Zuid-Limburg shops kan je altijd terecht voor iets lekkers! Streekproducten waaronder de Limburgse wijn zijn hier verkrijgbaar. Bezoek de shops in Valkenburg, Heerlen, Gulpen, Sittard of Vaals.

Zoek ons op!

Meer wijnactiviteiten

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website