Domein Holset in Lemiers (Zuid-Limburg)

Domein Holset

Lemiers Bezoek website

Domein Holset

Domein Holset Holset 34-36Lemiers 043 850 29 28 Stuur e-mail Naar de website
BruisendWijnHuis Domein Holset is gelegen op de oeroude heuvels nabij het drielandenpunt bij Vaals. Hier bevindt zich, bij de wijngaarden, de in stijl verbouwde boerderij met zeven bijzondere B&B kamers en proeflokaal.

Domein Holset omvat drie percelen met 6,4 hectare wijngaarden in Holset en Vijlen. Van de druiven wordt een klein assortiment fijne mousserende wijnen gemaakt: de Nederlandse champagne, cava of sekt wordt 'Bruusj' genoemd. Dit staat voor gelaagde, aromatische mousserende wijn uit Nederland. 

Van woensdag tot en met zaterdag om 15.00 uur, en op zaterdag & zondag ook om 13.00 uur zijn er open rondleidingen door de wijngaarden en kun je de wijnen in het Proeflokaal proeven, waar ze ook te koop zijn. Aanmelden voor de Rondleiding & Proeverij is handig. Deelnemers aan de rondleiding en proeverij komen in aanmerking voor extra voordeel bij wijnaankoop in het Proeflokaal.

Voor groepen groter dan 8 personen is het mogelijk om in overleg een privé rondleiding en proeverij te organiseren. Dit kan gedurende het hele jaar en ook op andere dagen. Ook aanvragen voor proeverijen, zonder rondleiding zijn welkom. Verder biedt Domein Holset bijzondere en zeer speciale wijn-spijs proeverijen aan, georganiseerd door de wijnspecialisten. Alles om de wijn in een context te zetten.

In overleg is er veel mogelijk, en uiteindelijk kan zelfs het moede hoofd te rusten worden gelegd op de zachte, met eco-kapok gevulde hoofdkussens in één van de gastenkamers op Domein Holset. Kom langs om mooie plannen te maken of meld je aan. Welkom op Domein Holset, kom het leven bruisend vieren!

Overzicht

Adres
Holset 34-36, Lemiers
043 850 29 28
Openingstijden en tarieven

Wat: Proef Holset: rondleiding en wijnproeverij in het Proeflokaal 
Duur: 1,5 uur. 
Prijs: € 15,- per persoon inclusief 3 proefglazen.
Wanneer: Van woensdag tot en met zaterdag om 15.00 uur, en op zaterdag & zondag ook om 13.00 uur
Waar: het Proeflokaal van Domein Holset.
Belangrijk: de winkel is open van op woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur. De B&B is het hele jaar open.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Domein Holset. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Domein Holset

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website