Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Domein Holset

Domein Holset

BruisendWijnHuis Domein Holset is gelegen op de oeroude heuvels nabij het drielandenpunt bij Vaals. Hier bevindt zich, bij de wijngaarden, de in stijl verbouwde boerderij met zeven bijzondere b&b kamers en proeflokaal.

Domein Holset omvat drie percelen met 6,7 hectare wijngaarden in Holset en Vijlen. Van de druiven wordt een klein assortiment fijne mousserende wijnen gemaakt: de Nederlandse champagne, cava of sekt wordt 'Bruusj' genoemd. Dit staat voor gelaagde, aromatische mousserende wijn uit Nederland. 

Elke dag om 15.00 uur en op zaterdag en zondag ook om 12.00 uur zijn er open rondleidingen door de wijngaarden en kun je de wijnen in het proeflokaal proeven, waar ze te koop zijn. Aanmelden voor de rondleiding is handig. Deelnemers aan de rondleiding komen in aanmerking voor extra voordeel bij wijnaankoop in het proeflokaal. Reserveer je plekje telefonisch of per e-mail.

Voor groepen vanaf tien personen is het mogelijk om in overleg een privé rondleiding te organiseren. Dit kan gedurende het hele jaar. 

In overleg is er veel mogelijk, en uiteindelijk kan zelfs het moede hoofd te rusten worden gelegd op de zachte, met eco-kapok gevulde hoofdkussens in één van de gastenkamers op Domein Holset. Kom langs om mooie plannen te maken of meld je aan. Welkom op Domein Holset, kom het leven bruisend vieren!
Domein Holset - Foto 0
Domein Holset - Foto 1
Domein Holset - Foto 2
Domein Holset - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Wat: Proef Holset: rondleiding op het Domein. Maak daarna kennis met de wijnen.
Duur: 1,5 uur. 
Prijs: € 15,- per persoon.
Wanneer: elke dag om 15.00 uur en op zaterdag en zondag om 12.00 uur.
Waar: het Proeflokaal van Domein Holset.
Belangrijk: de winkel is elke dag van 12.00-18.00 uur geopend. Het Logement is het hele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Domein Holset. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Domein Holset

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!