Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Domein Holset

Domein Holset

Met zicht op het hoogste punt van Nederland, is Domein Holset een verborgen juweel in Limburg. Als gespecialiseerd Bruisendwijnhuis blinkt Domein Holset uit in de productie van unieke Nederlandse mousserende wijnen. 

Rondleidingen en proeverijen
Elke dag om 15.00 uur zijn er rondleidingen door de wijngaard met aansluitend een proeverij van de mousserende wijnen. Je kunt je plekje reserveren via de website.

De wijnwinkel en de gezellige binnenplaats waar je kunt genieten van een glas mousserende wijn, zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. 

Als je echt alles uit je verblijf wilt halen, kun je ook blijven slapen. De sfeervolle en comfortabele gastenkamers van het logement beloven een ontspannen nachtrust. Wanneer je ’s morgens wakker wordt, kijk je uit op wijnranken, fruitbomen of op het kerkje van Holset om vervolgens te genieten van een met liefde gemaakt ontbijt.
Domein Holset - Foto 0
Domein Holset - Foto 1
Domein Holset - Foto 2
Domein Holset - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Rondleiding en proeverij:

Duur: 1,5 uur.
Prijs: € 17,50 per persoon.
Wanneer: elke dag om 15.00 uur 

Openingstijden winkel en binnenplaats:
De wijnwinkel en de gezellige binnenplaats zijn elke dag van 11.00 tot 18.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Domein Holset. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Domein Holset

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!