Vinteur

Vinteur

Het leven is goed daar waar wijn gemaakt wordt! Ga daarom deze zomer mee tijdens een arrangement (wijnreis met lunch of diner). Te boeken via de website.

Dat heerlijke (wijn-)leven speelt zich namelijk ook in Zuid-Limburg af. Net om de hoek dus, grofweg tussen Aken (D), Luik (B), Tongeren (B) en Maastricht. Om dat goede leven met regionale wijn te ervaren, kun je het beste met Maurice Warnier op pad (of boek een proeverij op locatie). 

Op pad gaan kan te voet, per (elektrische) fiets/solex/scooter, auto, personenbus, touringcar of luchtballon. Hij neemt je als heuse gastheer in de gaard mee naar al die bijzondere wijndomeinen, prachtige gelegen wijngaarden en gastronomie waar Limburgse wijnen en heerlijke gerechten met streekproducten geserveerd worden.  

Een wijnreis is al mogelijk vanaf € 17,50 per persoon voor groepen vanaf 10 personen. Ook privéreizen zijn mogelijk tot en met overnachting aan de wijngaard. Iedere wijnreis bevat minimaal deskundige en hartelijke begeleiding, 1 proefglas Limburgse wijn, water en wat te knabbelen. 

Ook een heerlijke proeverij in een wijngaard, thuis of op het bedrijf is mogelijk! Je kunt per e-mail contact opnemen of raadpleeg de website voor meer informatie.
Vinteur - Foto 0
Vinteur - Foto 1
Vinteur - Foto 2
Vinteur - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Donderdag tot en met zaterdag de hele dag. Maandag tot en met woensdag na 18.00 uur. Zon- en feestdagen in overleg (toeslag mogelijk). 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vinteur. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.