Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Vinteur

Maastricht Bezoek website

Vinteur

Vinteur Heerder Groenweg 14Maastricht 06-18338522 Stuur e-mail Naar de website
De veelzijdigheid van Vinteur wordt ingevuld door enkele concrete activiteiten:

Gastheer in de wijngaard 
Het is mogelijk om een georganiseerd bezoek te brengen aan lokale wijngaarden om meer te weten te komen over de druiven, het terroir, het proces en de achtergrond van de wijnmaker/wijnmaakster. Vinoloog Maurice is je gastheer in de gaard en neemt je te voet tot en met helikopter mee door het Limburgse wijnlandschap waar van alles te ontdekken en te proeven valt. Liever een wijnproeftoer in Maastricht? Dan kan ook! 

Besuchen Sie die verschiedene Weinbergen von Limburg! Weitere Informationen finden Sie auf der Webseite.

Gastheer op locatie
Vinteur adviseert en/of serveert vakkundig de gekozen Cool Climate wijnen en/of gerechten tijdens een diner of evenement.

Wijnproeverijen
Vinteur organiseert besloten of openbare wijnproeverijen van ‘Cool Climate' Wijnen waar de specialisatie in Limburgse wijnen de boventoon voert.
    
Wijn-spijs arrangementen
Naast het proeven van Cool Climate wijnen is het ook leuk en leerzaam om de combinatie met enkele kleine gerechten te proeven. Laat je adviseren.

Overzicht

Adres
Heerder Groenweg 14, Maastricht
06-18338522
Openingstijden en tarieven

Donderdag t/m zaterdag de hele dag. Maandag t/m woensdag na 18.00 uur. Zon- en feestdagen in overleg (toeslag mogelijk). 

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Vinteur. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website