Vinteur

Vinteur

Het leven is goed daar waar wijn gemaakt wordt! Ga dan mee tijdens een wijnreisarrangement of schuif aan bij een openbare wijnproeverij op locatie. Programma 2023 volgt medio februari. Volg de socials voor de updates.

Het heerlijke (wijn-)leven speelt zich namelijk ook in Zuid-Limburg af. Net om de hoek, grofweg tussen Aken (D), Luik (B), Tongeren (B) en Maastricht. Om dat goede leven met regionale wijn te ervaren, kun je het beste met Maurice Warnier op pad (of boek een proeverij op locatie). 

Op pad gaan kan te voet, per e-bike/solex/scooter, auto, personenbus, touringcar of luchtballon. Hij neemt je als heuse gastheer in de gaard mee naar al die bijzondere wijndomeinen, prachtige gelegen wijngaarden en gastronomie waar Limburgse wijnen en heerlijke gerechten met streekproducten geserveerd worden.

Een wijnreis is al mogelijk vanaf € 17,50 per persoon voor groepen vanaf tien personen. Ook privéreizen zijn mogelijk tot en met een overnachting bij de wijngaard. Iedere wijnreis bevat minimaal deskundige en hartelijke begeleiding, één proefglas Limburgse wijn, water en wat te knabbelen. 

Het einde van het zomerprogramma met links naar de tickets en meer info zijn op de website vindbaar.

Openingstijden en tarieven


Donderdag tot en met zaterdag de hele dag. Maandag tot en met woensdag na 18.00 uur. Zon- en feestdagen in overleg (toeslag mogelijk). 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vinteur. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

In gesprek met Maurice Warnier

Ontdek de verhalen van Zuid-Limburg, gezien door de ogen van bekende en minder bekende locals. In dit interview vertelt Maurice Warnier wat hem zo fascineert aan Zuid-Limburg. Lees je mee?
Lees verder

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!