Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Vinteur

Vinteur

Het leven is goed daar waar wijn gemaakt wordt!

En dat heerlijke leven speelt zich ook in Zuid-Limburg af. Net om de hoek dus, grofweg tussen Aken (D), Luik (B), Tongeren (B) en Maastricht. Om dat goede leven met regionale wijn te ervaren, kun je het beste met Maurice Warnier op pad. 

Dat kan te voet, per (elektrische) fiets/solex/scooter, auto, personenbus, touringcar of luchtballon. Hij neemt je als heuse gastheer in de gaard mee naar al die bijzondere wijndomeinen, prachtige gelegen wijngaarden en gastronomie waar Limburgse wijnen en heerlijke gerechten met streekproducten geserveerd worden. 

Een wijnreis is al mogelijk vanaf € 17,50 per persoon voor groepen vanaf 10 personen. Ook privéreizen zijn mogelijk tot en met overnachting aan de wijngaard. Iedere wijnreis bevat minimaal deskundige en hartelijke begeleiding, 1 proefglas Limburgse wijn, water en wat te knabbelen. 

Ook een heerlijke proeverij in een wijngaard is mogelijk! Je kunt via e-mail contact opnemen of raadpleeg de website voor meer informatie.
Vinteur - Foto 0
Vinteur - Foto 1
Vinteur - Foto 2
Vinteur - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Donderdag t/m zaterdag de hele dag. Maandag t/m woensdag na 18.00 uur. Zon- en feestdagen in overleg (toeslag mogelijk). 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vinteur. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!