Proef en koop
Limburgse wijnen

Ontdek de lokale wijnen

In Zuid-Limburg voelt het leven als vakantie. De uitzichten over de groene heuvels, het heerlijke eten en de gemoedelijke sfeer zou je ook wel mee naar huis willen nemen. Proef en koop de lekkerste Limburgse wijnen op deze bijzondere plekken in Zuid-Limburg!

Goud voor wijn van Zuid-Limburgse bodem

Bij de jaarlijkse Wijnkeuring van de Lage Landen editie 2023 is Wijndomein St. Martinus flink in de prijzen gevallen! Zij ontvingen een gouden medaille voor hun Prestige 2018 en Johannes. Daarnaast zijn ze ook uitgeroepen tot beste wijngaardeniers van 2023! Ook de wijndomeinen Landgoed Overst, Wijngaard Kruisboom Klimmen en Wijnmakerij Veurs sleepten bronzen en zilveren medailles binnen voor hun wijnen! 

Hier proef je de lekkerste Limburgse wijnen

⟶ Blog van Maarten van Laarhoven

Wijntoerisme nieuwe vorm van vrijetijdsbesteding

Ontdek de verhalen van Zuid-Limburg, gezien door de ogen van bekende en minder bekende locals. In dit interview vertelt Maurice Warnier van Vinteur over zijn ervaringen met Zuid-Limburgse wijn. Lees je mee?

Lees het interview!

Mwórveld Distillery

Zin in iets sterkers? Mwórveld Distillery produceert Limburgse whiskey geïnspireerd op Ierse traditie, in het Zuid-Limburgse landschap in Moorveld (Meerssen). Bestel een 'avonTuurke': een gedistilleerde drank gemaakt uit de resten van wijndruiven. 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg