Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Wijn Proeven Mes Amis

Proef en koop
Limburgse wijnen

In Zuid-Limburg voelt het leven als vakantie. De uitzichten over de groene heuvels, het heerlijke eten en de gemoedelijke sfeer zou je ook wel mee naar huis willen nemen. Proef en koop de lekkerste Limburgse wijnen op deze bijzondere plekken in Zuid-Limburg!

Zuid Limburg St Martinus3

Medailleregen voor de Zuid-Limburgse wijnen

Bij de jaarlijkse Wijnkeuring van de Lage Landen editie 2021 zijn acht Zuid-Limburgse wijngaarden in de prijzen gevallen. Namelijk De Vrakelberg, Nékum, Holset, St. Martinus, De Planck, Overst, De Kruisboom en Kunrader Vallei. Wijngaard St. Martinus haalde zelfs verschillende ereprijzen en 8 van de 17 gouden medailles binnen! Zij hebben de beste witte wijn, rosé wijn én zoete wijn van de keuring en ook de bubbels vielen in de smaak. 

Hier proef je de lekkerste Limburgse wijnen

Beleef de Zuid-Limburgse wijnen op deze wijnevents

MWORVELD SLIDE 08

Mwórveld Distillery

Zin in iets sterkers? Na de zomer van 2017 is Mwórveld Distillery gestart met het produceren van Limburgse whiskey geïnspireerd op Ierse traditie, in het Zuid-Limburgse landschap in Moorveld (Meerssen). De eerste whiskey kan binnenkort, in 2021, gedronken worden. 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg