Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Wijn Proeven Mes Amis

Proef en koop
Limburgse wijnen

In Zuid-Limburg voelt het leven als vakantie. De uitzichten over de groene heuvels, het heerlijke eten en de gemoedelijke sfeer zou je ook wel mee naar huis willen nemen. Proef en koop de lekkerste Limburgse wijnen op deze bijzondere plekken in Zuid-Limburg!

Zuid Limburg St Martinus3

Vijf Zuid-Limburgse wijngaarden in de prijzen!

Bij de jaarlijkse Wijnkeuring van de Lage Landen editie 2020 ontvingen vijf Zuid-Limburgse wijngaarden een ereprijs. Namelijk Steineberg, St. Martinus, De Planck, Fromberg en Sunset Hills. Wijngaard St. Martinus haalde zelfs de hoogste score van alle ingezonden wijnen voor de rode ‘Cuvee Cabernet 2016’ die zich hiermee ‘De Beste Nederlandse èn Belgische rode wijn’ mag noemen.

Hier proef je de lekkerste Limburgse wijnen

MWORVELD SLIDE 08

Mwórveld Distillery

Zin in iets sterkers? Na de zomer van 2017 is Mwórveld Distillery gestart met het produceren van Limburgse whiskey geïnspireerd op Ierse traditie, in het Zuid-Limburgse landschap in Moorveld (Meerssen). De eerste whiskey kan binnenkort, in 2021, gedronken worden. 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg