Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Hét adres om lekker te genieten van wat het bourgondische Limburg te bieden heeft. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch, een
heerlijk diner, een gezellige borrel of voor een lekker stuk Limburgse vlaai van Patisserie Peter Lemmens met heerlijke koffie van Cook&Boon.

Door de ligging bovenop de Gulperberg te Gulpen bij EuroParcs Gulperberg (het vakantiepark met camping, glamping én chalets), is het dé ideale uitvalsbasis voor een leuke wandeling, fietstocht of tourrit. 

Het restaurant is gezellig ingericht en rondom het restaurant ligt een royaal terras waar je van een schitterend panoramisch uitzicht kunt genieten. Voor de kleintjes is er een grote speeltuin met diverse speeltoestellen aanwezig. 


Wist je dat?

De Gulperberg is veelal bekend bij wandelaars vanwege de schitterende natuur en prachtige vergezichten. Fietsers kennen de Gulperberg door zijn vele fietsbeklimmingen door amateurs, alsmede door de jaarlijks terugkerende Amstel Gold Race waar ook de profs hun kunsten mogen vertonen.

Vanaf de Gulperberg kijk je uit op het pittoreske Gulpen met al zijn eyecatchers zoals Chateau Neubourg of de Gulpener Bierbrouwerij. Maar ook zie je Kasteel Cartils in Wijlre en het klooster in Wittem.
+1

Voorzieningen


  • Open haard
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Speeltuin
  • Terras

Openingstijden


Raadpleeg de website of de socials voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!