Detail

Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Hét adres om lekker te genieten van wat het bourgondische Limburg te bieden heeft. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of voor een lekker stuk Limburgse vlaai van Patisserie Peter Lemmens met heerlijke koffie van Cook&Boon.

Door de ligging bovenop de Gulperberg te Gulpen bij EuroParcs Gulperberg (het vakantiepark met camping, glamping én chalets), is het de ideale uitvalsbasis voor een leuke wandeling, fietstocht of tourrit. 

Het restaurant is gezellig ingericht en rondom het restaurant ligt een royaal terras waar je van een schitterend panoramisch uitzicht kunt genieten. Voor de kleintjes is er een grote speeltuin met diverse speeltoestellen aanwezig. 

Wist je dat?

Vanaf vandaag de zomerkaart er weer is? Met bijvoorbeeld de pulled zalm op brood met guacamole, mesclun, een gepocheerd ei, Japanse sesamdressing en salade. Kom jij Jantjes nieuwe gerechten snel proeven?
+1

Openingstijden


Raadpleeg de website of de socials voor meer informatie.

Voorzieningen


  • Open haard
  • Speeltuin
  • Terras

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!