Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Hét adres om lekker te genieten van wat het bourgondische Limburg te bieden heeft. Door de ligging bovenop de Gulperberg te Gulpen (op Panorama Camping Gulperberg), dé ideale uitvalsbasis voor een lekkere wandeling, fietstocht of tourrit. 

Het restaurant is gezellig ingericht en rondom het restaurant ligt een royaal terras waar je van een schitterend panoramisch uitzicht kunnen genieten. Voor de kleintjes is er een grote speeltuin met diverse speeltoestellen aanwezig. 

Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijk diner, maar ook om gezellig te borrelen of koffie met Limburgse vlaai.
+5
Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen - Foto 0
Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen - Foto 1
Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen - Foto 2
Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen - Foto 3

Openingstijden


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!