Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Talentino De Greune Luiper Stadstaverne & Brooderie

Maastricht Bezoek website

Talentino De Greune Luiper Stadstaverne & Brooderie

Talentino De Greune Luiper Stadstaverne & Brooderie Koningsplein 101Maastricht 0432041410 Stuur e-mail Naar de website
Bij TALENT krijgen 'Talenten' met een psychiatrische en/ of verstandelijke beperking de mogelijkheid om op bourgondische en ambachtelijke wijze je te laten genieten van hun culinaire talenten. (Jong-)volwassenen krijgen hier de kans om in kleine groepjes, onder professionele begeleiding van echte leermeesters, te leren werken in de horeca.

Het grote terras met een bevoorrechte ligging aan het stadspark is een ideale uitvalsbasis om te genieten van tapas of borrelgarnituren. Begeleid door uitgelezen wijnen en Limburgse speciaalbieren van de tap. In de Brooderie kun je terecht voor verse producten uit de eigen 'bekkerie'. Tevens kun je hier terecht voor streekproducten, afhaalbroodjes, maar ook voor een goed gevulde picknickmand voor onderweg.

Overzicht

Adres
Koningsplein 101, Maastricht
0432041410
Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 7.00 uur geopend.
Keuken geopend van 7.00-20.00 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Talentino De Greune Luiper Stadstaverne & Brooderie. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Talentino De Greune Luiper Stadstaverne & Brooderie

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website