Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht

Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht

Lumière's groots opgezette Restaurant Café in de oude energiecentrale van de Sphinxfabrieken is dagelijks van 11.00-01.00 uur geopend. Aan 't Bassin, met schitterend uitzicht op het water, genieten gasten elke dag van de meest heerlijke gerechten en drankjes. 

 Lunchen, borrelen direct na het werk of later aanschuiven voor een uitgebreid 3-gangendiner? Alles is mogelijk. Evengoed kunnen gasten volstaan met een lekkere, snelle hap voordat de film begint. Van een gezonde salade tot tasty streetfood; er is voor ieder wat wils.

Elke zondagochtend kunnen gasten bij Lumière lekker ontbijten voorafgaand aan de film. Er worden onder andere broodjes, zoet en hartig beleg, een gekookt ei, vers fruit en Griekse yoghurt met honing geserveerd. 

Een filmontbijt kost € 19,- (inclusief een filmticket, ontbijt, een glas versgeperste jus d'orange en een kop koffie of thee). Voor diner is reserveren aanbevolen (uitsluitend telefonisch). Studenten ontvangen op geselecteerde gerechten studentenkorting.

Aanbieding

Lumière Restaurant Café biedt sinds deze week een afhaalservice aan! Raadpleeg de website voor meer informatie!
Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht - Foto 0
Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht - Foto 1
Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht - Foto 2
Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht - Foto 3

Openingstijden


Lumière Restaurant Café Maastricht is dagelijks van 11:00-01:00 uur (diner tot 21:30 uur) geopend.

Toegankelijkheid


In het gebouw is een lift en invalidentoilet aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!