Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Joseph Corneli Allée 1
Valkenburg
Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820-1856). 

In deze authentieke sfeer zorgt de barista met koffie uit alle windstreken voor de smaak van nu. Wandelaars en fietsers zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen.

Geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go. De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid aan om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. 

Huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kun je in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Aanbieding

Take Away 

Het Take Away menu van Burgemeester Quicx bestaat niet alleen uit diverse soorten koffies om mee te nemen, maar ook voor de hartige trek biedt Quicx verschillende versnaperingen aan. 

Het Take Away menu bestaat uit diverse soepen van het seizoen, sandwiches en burgers.+6
Burgemeester Quicx, Coffee & More - Foto 0
Burgemeester Quicx, Coffee & More - Foto 1
Burgemeester Quicx, Coffee & More - Foto 2
Burgemeester Quicx, Coffee & More - Foto 3

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Terras

Openingstijden


Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.

Toegankelijkheid


Burgemeester Quicx, Coffee & More is toegankelijk voor gehandicapten. Rolstoelgebruikers kunnen van het invalidentoilet in het St. Gerlach Paviljoen (circa 20 meter) gebruik maken.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Burgemeester Quicx, Coffee & More. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Burgemeester Quicx, Coffee & More

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!