Burgemeester Quicx, Coffee & More

Valkenburg Bezoek website

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Burgemeester Quicx, Coffee & More Joseph Corneli Allée 1Valkenburg 0436088888 Stuur e-mail Naar de website
Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820-1856). In deze authentieke sfeer zorgt de barista met koffie uit alle windstreken voor de smaak van nu. Wandelaars en fietsers zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen.

Geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go. De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid aan om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. Huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kunnen gasten in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Aan de wandel
Combineer een wandeling door de prachtige natuur rondom Château St. Gerlach met een bezoek aan Burgemeester Quicx, Coffee & More. Ontvangst met kop koffie en Limburgse vlaai. Aansluitend kunnen de gasten gaan wandelen. Bij terugkomst staat een seizoenssoep met een glas wijn of Le Verger de Camille bier klaar.

De prijs bedraagt € 20,- per persoon.

Overzicht

Adres
Joseph Corneli Allée 1, Valkenburg
0436088888
Openingstijden en tarieven

Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.


Op zaterdag kun je ook dineren bij Burgemeester Quicx, Coffee & More. Ontvangst tussen 17.00 en 19.00 uur.
Op zaterdag serveert het Quicx-team een maandelijks wisselend 3-gangendiner samengesteld met lokale seizoensproducten. Het hoofdgerecht wordt in de vorm van shared dining op tafel gezet. Je kunt met de hele familie ongedwongen genieten in de kasteelhoeve. Voor meer informatie kijk op de website.

Gehandicapten

Burgemeester Quicx, Coffee & More is toegankelijk voor gehandicapten. Gasten met rolstoelen kunnen gebruik maken van het invalide toilet in het St. Gerlach Paviljoen (circa 20 meter).

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Burgemeester Quicx, Coffee & More. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Burgemeester Quicx, Coffee & More

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website