Burgemeester Quicx, Coffee & More

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Joseph Corneli Allée 1
Valkenburg
Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren herinneren je aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820-1856). 

In deze authentieke sfeer zorgt de barista met koffie uit alle windstreken voor de smaak van nu. Wandelaars en fietsers zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen.

Heb je geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go. De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid aan om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. 

Huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kun je in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Wist je dat?

Bereikbaarheid
Door wegwerkzaamheden in Strabeek (Valkenburg) is  Burgemeester Quicx tussen 21 augustus t/m 10 november met auto alleen bereikbaar via Meerssen en/of Berg & Terblijt.

Te voet of met de fiets blijft Quicx bereikbaar via Valkenburg aan de Geul. Overdag kun je het fiets- en voetpad door het Ingendael nemen.
+5

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Terras

Openingstijden


Dagelijks geopend.
Maandag tot en met vrijdag van 9.00-18.00 uur en op zaterdag en zondag geopend vanaf 10.00-18.00 uur.

Toegankelijkheid


Burgemeester Quicx, Coffee & More is toegankelijk voor gehandicapten. Rolstoelgebruikers kunnen van het gehandicaptentoilet in het St. Gerlach Paviljoen (circa 20 meter) gebruik maken.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Burgemeester Quicx, Coffee & More. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Burgemeester Quicx, Coffee & More

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!