Detail

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Joseph Corneli Allée 1
Valkenburg
Burgemeester Quicx is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren herinneren je aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820-1856). 

In deze authentieke sfeer zorgt de barista met koffie uit alle windstreken voor de smaak van nu. Wandelaars en fietsers zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen.

Heb je geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go. De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid aan om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. 

Huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kun je in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Wist je dat?

Naast goede koffie kun je ook genieten van prachtige kunst aan de muur. Kunst van Limburgse bodem wel te verstaan. De mooiste exemplaren van uiteenlopende kunststromingen.

Dat kleine geluksmoment, genietend van een kopje koffie, een heerlijke lunch en vanuit je ooghoek een selectie aan uitzonderlijke kunstwerken. Kom het snel met eigen ogen bewonderen.
+5

Openingstijden


Dagelijks geopend.
Maandag t/m donderdag van 09.00-18.00 uur.
Vrijdag van 09.00-22.00 uur.
Zaterdag van 10.00-22.00 uur.
Zondag van 10.00-18.00 uur.

Voorzieningen


  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Er zijn twee oplaadpunten voor jouw e-bike aanwezig.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Toegankelijkheid


Burgemeester Quicx is toegankelijk voor gehandicapten. Rolstoelgebruikers kunnen van het gehandicaptentoilet in het St. Gerlach Paviljoen (circa 20 meter) gebruik maken.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Burgemeester Quicx, Coffee & More. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Burgemeester Quicx, Coffee & More

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!