Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Lekker bij de openhaard

Heerlijk knus vertoeven

De herfst en winter zijn misschien wel de lekkerste periodes van het jaar! Warme jas en stevige schoenen aan, sjaal om en naar buiten voor een stevige wandeling. Bladeren trappen in het bos, struinen over de hei en modderstappen door de weilanden. Vervolgens met roze wangen en koude handen de gezelligheid opzoeken om de inwendige mens te verwennen met een warme chocomel, een rood wijntje, een smakelijk bokbiertje en heerlijke streekhapjes. Zie je het voor je? Hieronder een aantal restaurants en café's in Zuid-Limburg waar het knappend haardvuur al op je wacht!

De heerlijkste haarden in Zuid-Limburg

Nog meer lekkers...

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website